Fremdeles ingen mistenkte etter vold mot far og sønn i Hønefoss

Politiet har fortsatt ingen mistenkte gjerningspersoner etter at en mann og hans syv år gamle sønn ble angrepet da de gikk tur i Hønefoss lørdag.

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen etter at en far og hans sønn ble angrepet da de gikk tur i Hønefoss lørdag. De to som ble angrepet, tilhører en afghansk familie som har bodd i Hønefoss kirke siden mars i fjor. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
  • NTB

Seksjonsleder for etterforskning Bent Øye i Sørøst politidistrikt sier til VG at de er interessert i å komme i kontakt med personer som er observert i området Schjongslunden i tidsrommet 11 til 13 lørdag 12. oktober.

– Utover det har vi foreløpig ingen opplysninger som leder hen til et gjennombrudd, sier Øye.

Faren og hans syv år gamle sønn gikk i fritidsområdet da de ble angrepet bakfra av to menn. Faren ble slått og ble lettere skadet, mens sønnen ble dyttet over ende.

Øye bekrefter at de fornærmede i avhør har forklart at det under hendelsen ble fremsatt ytringer som kan tolkes som rasistiske, men han ønsker ikke å gå i detalj på hva som skal ha blitt sagt.

Etter forholdene står det bra til med far og sønn.

– Det var heldigvis ingen store fysiske skader, men en sånn opplevelse er selvfølgelig noe man blir påvirket av, sier Øye.