Mann funnet død i stjålet kjøretøy i Lunner – ingen sikker dødsårsak

En død mann ble mandag funnet i et stjålet kjøretøy på Roa i Lunner, opplyser politiet. Kriminalteknikerne har avsluttet sine undersøkelser på stedet.

Politi på Roa i Lunner der en død mann ble funnet i en stjålet bil mandag.

– De innledende kriminaltekniske undersøkelsene har ikke avdekket noen sikker dødsårsak, og politiet holder derfor fortsatt alle muligheter åpne. Den videre etterforskningen vil fortsatt søke å klarlegge om det har skjedd noe kriminelt eller ikke, sier politiadvokat Anders Møllersen i Innlandet politidistrikt i en pressemelding mandag kveld.

Han karakteriserer den avdøde som en voksen mann.

Mannen ble funnet klokken 12.30 mandag i en bil på parkeringsplassen til Europris på Roa. Han er fortsatt ikke identifisert.

– Basert på de kriminaltekniske undersøkelsene så langt har man ikke kunnet identifisere avdøde. Den avdøde vil bli obdusert for å prøve å finne ut hvem mannen er, sier Møllersen.

Politiet har avhørt flere vitner og ønsker at de som sitter på relevant informasjon, tar kontakt.

Bilen som mannen ble funnet i, ble etterlyst av politiet i forrige uke, skriver NRK og viser til Statens vegvesens kjøretøyregister.

Politiet bekrefter at bilen har vært etterlyst.

– Grunnen er at den har vært meldt som stjålet, sier Møllersen.

Av hensyn til etterforskningen ønsker han ikke å si noe om hvor eller når bilen ble stjålet. Bilen hadde stått på parkeringsplassen over tid, og derfor meldte en av de ansatte fra til politiet.