Norge

Politiet ber folk melde seg i Os

Vil ha kontakt med alle som var utendørs i Os sentrum drapskvelden.

Ingen vet om gjerningsmannen bor i bygda eller er en forbireisende. Poltiet har ingen mistenkte i saken der Hilda Feste (98) ble drept i eldreboligen sin ved Gamleheimshagen. FOTO: RUNE SÆVIG
  • Bt.no
  • Øyvind Lefdal Eidsvik
Politiet satte inn alle tilgjengelige mannskaper tirsdag for å etterforske drapet på 98 år gamle Hilda Feste i omsorgsboligen på Oshaugen i Os kommune i Hordaland. Drapsstedet ble undersøkt med bistand fra Kripos. FOTO: SCANPIX

Etter flere dager med etterforskning av drapet på Hilda Feste (98) i Os, ber politiet nå om å få kontakt med flest mulig potensielle vitner.

De ber alle som var i Os sentrum mellom klokken 20.30 og 22.30 om kvelden første nyttårsdag melde seg, skriver VG Nett.

— Det er en veldig omfattende etterforskning. Den går nå ut på informasjonsinnhenting i alle tenkelige varianter, og vi ønsker også at alle som var utendørs i sentrum mellom disse tidspunktene melder seg for politiet, sier Onarheim til nettavisen.

Politiet ønsker å vite både hvor og i hvilken retning de gikk og hvilke klær de hadde på seg.

Ingen er mistenkt eller siktet i saken, der den 98 år gamle kvinnen ble utsatt for et seksuelt overgrep og drept, slik BT skrev i dag.

Hun ble funnet død på soverommet i sin egen eldrebolig.

I underkant av 10.000 mennesker bor på Osøyro. Om kvelden og natten første nyttårsdag var det dårlig vær med mye regn.

Onarheim sier politiet etterforsker bredt i saken. Kriminalteknikere fra Kripos ble tirsdag hentet inn for å gjøre tilleggsundersøkelser.

Politiet har telefonnummer 02800.