Norge

Fersk avis hver dag i hele påsken.

Aftenpostens redaksjon tar ikke ferie. Hver kveld får du en fersk e-avis med siste nytt, kommentarer og analyser – og en rikholdig påskepakke.

Du kan lese en fersk utgave av Aftenposten som e-avis i hele påsken. Her er 9. april-utgaven. Faksimile Aftenposten 9. april

 • Mads Størdal Vegstein
  Journalist

Det finnes ikke avisfrie dager lenger i Aftenposten. Du kan selvsagt holde deg oppdatert minutt for minutt på ap.no. Men i tillegg har redaksjonen satt sammen en e-avis som blir publisert hver kveld gjennom påsken.

Dersom du leser oss på din smarttelefon, kan du klikke her. Da får du mulighet til å laste ned vår e-avis-app, hvor alle abonnenter kan lese påskeavisene. Avisene legges ut kvelden i forveien – senest kl kl. 22.

Dersom du er abonnent og leser oss på en stasjonær PC eller Mac, kan du klikke her. Da blir du sendt direkte til våre e-aviser.

Fysisk format på påskeaften

Men påsken blir ikke bare digital: Den tradisjonelle påskeaftenavisen vil fortsatt være på plass som løssalgsavis, til de som ønsker å lese håndfaste nyheter i en påske som ellers blir annerledes på så mange måter.

Aftenpostens journalister er på jobb hele påsken. Vanligvis trykkes avisen på påskeaften flere dager i forveien. I år trykkes den fredag og vil inneholde helt ferske nyheter.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Relevante artikler

 1. KOMMENTAR

  Derfor tar Aftenposten betalt for enkelte koronasaker nå

 2. KULTUR

  Da krisen rammet landet, strømmet norske barn til NRK og Tiktok

 3. KOMMENTAR

  Tror avisene at leserne er tungnemme?

 4. KULTUR

  Her er 7 lure måter å få mer ut av Aftenposten-abonnementet ditt på

 5. KOMMENTAR

  Koronakrisen er også blitt en mediekrise. Men det kunne ha vært enda mye verre.

 6. FOTBALL

  Torsdag fra 20.00: Her kan du se Viking-Aberdeen direkte