Politikk

Frp vil stanse asylinnvandringen til Norge

– Terrorbekjempelse. Slik begrunner Frp-leder Siv Jensen at hun vil stanse asylinnvandringen til Norge. Men tiltakene avvises av de andre partiene på Stortinget.
Politikk

Får sviende kritikk etter byggeskandale

Det blir ikke flertall i Stortinget for mistillit mot Stortingets president, Olemic Thommessen, men Sp og SV kommer til å stemme for mistillit mot presidentskapet etter byggeskandalen.
Politikk

Norge kan være på vei inn i EUs nye fond for våpenforskning

USAs president Donald Trump presser EU-land til å satse på et stort nytt fond for forskning på og felles innkjøp av militært materiell. Norge er invitert til å bli med.
Politikk

Slik er Senterpartiets nye velgere

Senterpartiet har doblet oppslutningen på ett år. Men hvem er alle disse nye Sp-velgerne, egentlig? Vi gikk på jakt i statistikken. Skroll ned for å lære mer.
Politikk

Vedum større enn Støre i ny måling

Statsminister Erna Solberg (H) er den store vinneren i Dagbladets statsministermåling. SP-leder Trygve Slagsvold Vedum får andreplassen.
Politikk

Noen som passer for deg?

Hvilket av partiene på Stortinget tror du at du er mest enig med? Her kan du teste ut ett eller flere du tror passer for deg.
Politikk

Hagen til Jensen: Gå heller av enn å gi mer til bøndene

Ifølge Carl I. Hagen bør Siv Jensen og Erna Solberg «sterkt vurdere å stille kabinettsspørsmål» om flertallet på Stortinget gir mer til bøndene enn Regjeringen har foreslått.
Politikk

De vil gi deg syv timer kortere arbeidsuke..

LILLEHAMMER (Aftenposten): ...og 12 andre vedtak du bør få med deg fra helgens landsmøte i Miljøpartiet De Grønne.
Politikk

Direkte kl 13: partiledelsen i MDG taler til landsmøtet

LILLEHAMMER (Aftenposten): Miljøpartiet De Grønne ber Ap og Høyre om hjelp til å skape 10.000 nye arbeidsplasser i året for å erstatte 200.000 oljejobber.
Politikk

Rekordlav oppslutning for Venstre i ny måling

Venstre har aldri fått lavere oppslutning enn de 2,9 prosentene som støtter partiet i ANBs partimåling for mai. Rødt har sjeldent gjort det bedre.
Politikk

Er du en ekte MDG-velger? Ta testen her.

Rasmus Hansson og Une Aina Bastholm samler troppene i Miljøpartidet De Grønne (MDG) til landsmøte på Lillehammer denne helgen. Der er de fleste overbeviste MDG-tilhengere. Hva med deg? Er du en ekte MDG-velger?
Politikk

Joshua French ankom Norge 17. mai

Ifølge VG er drapsdømte Joshua French (35) løslatt i Kongo, og ankom Norge formiddagen 17. mai.
Til toppen