Politikk

Pelsdyr, bioteknologiloven og rusreform er nå i spill. Frp vil se på flere saker i Stortinget på nytt etter regjeringsexiten.

Frps parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, varsler at Frp vil vurdere å vrake Venstres rusreform-seier etter partiets utgang av regjeringen. Samtidig forventer partiet at Frps seier om statlig eldreomsorg får ligge i fred.

Frps parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, varsler at Frps exit fra regjeringen kan få konsekvens for en rekke saker. Her står han helt til høyre, ved siden av Frps ledertrio under dagens pressekonferanse.
  • Kjetil Magne Sørenes
    Journalist
  • Solveig Ruud
    Journalist
  • Alf Ole Ask
    Journalist

Regjeringens rusreform er en av Venstres aller viktigste seire i regjeringen. Rusreformen legger opp til å avkriminalisere bruk av flere narkotiske stoffer.

«Denne seieren er alene grunn god nok til å stå i regjeringssamarbeidet, grunn til å tåle ting man egentlig ikke liker», sa Trine Skei Grande til Dagbladet forrige uke.

Les hele saken med abonnement

Norsk politikk

Nyhetsbrev En gang i uka gir vår politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim deg sitt perspektiv på det viktigste som har skjedd i maktens korridorer.