Politikk

Ap-politiker forklarte seg usant om leiebil-regning hun krevde av Stortinget

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant oppga manglende tog hjem etter kampslutt som årsak til at Stortinget skulle betale for leiebil da hun og familiemedlemmer var på håndballkamp i Larvik.

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal har ved flere anledninger vært på håndballkamp i Larvik på Stortingets regning sammen med familien. Tidligere stortingsrepresentant Sonja Mandt fra Larvik, som satt sammen med Liadal i Familie- og kulturkomiteen, har også deltatt. Foto: Skjermdump fra Liadals offentlige Facebook-profil.

  • Henning Carr Ekroll
    Nyhetssjef
  • Carl Alfred Dahl
    Nyhetsleder

15. oktober 2016: 1722 mennesker har benket seg på tribunene for å se Larvik håndballballklubb spille Champions League-kamp mot Sävehof. Men til tross for at Linn-Kristin Koren Riegelhuth kaster ballen i svenskenes mål åtte ganger, må Larvik-supporterne slukøret konstatere at stillingen blir 25–22 i Sävehofs favør. Rett over klokken 20 er kampen over, og folk kan tusle ut i høstkvelden.

På tribunen sitter også Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal sammen med familiemedlemmer. En gang i løpet av kvelden setter hun seg i en Volkswagen Polo leiebil fra Hertz og kjører til Oslo, der hun disponerer en av Stortingets leiligheter.

Les hele saken med abonnement