Her er 12 avisførstesider fra valgdagen

De fleste nasjonale og regionale avisene har stortingsvalget som hovedsak på sin førsteside mandag.

Noen har gjort målinger, andre har snakket med vanlige velgere. Enkelte medier har slått opp sin egen kommentator eller lederartikkel. Noen har kombinert valgdekningen med omtalen av valgforsker Frank Aarebrots bortgang. Dermed har to av landets aviser, VG og Adresseavisen, den samme overskriften på sin forside. Her er en rask oversikt over hvordan noen av landets aviser dekker valget på sine førstesider på valgdagen 11. september 2017.

VG bruker Frank Aarebrots kjente sitat om hjemmesitting på sin førsteside. Dagbladet slår opp en siste velgerguide, en gjennomgang av partienes standpunkter og hvem de vil samarbeide med.
Sist valg stemte ikke 794.305 velgere. Det er utgangspunktet for Aftenpostens oppslag mandag. Dagens Næringsliv skriver at Ap og Jonas Gahr Støre mistet nesten 2000 velgere hver dag siden slutten av juni.
På Klassekampens førsteside er LO og NHO enige om at jobbskaping som tema ble borte i årets valgkamp. Nationen slår opp sin egen kommentators analyse av regjeringsalternativene.
Adresseavisen slår i likhet med VG opp Frank Aarebrots kjente hjemmesitter-sitat. Trønder-Avisa har snakket med vanlige velger i sitt distrikt om deres valg.
Stavanger Aftenblad har intervjuet flere generasjoner i familien Stangeland som en inngang til sitt valgstoff. Bergens Tidende vinkler på at noen få hundre stemmer i kveld kan avgjøre valgutfallet.
Vårt Land har slått opp sin valgleder: «Høyres valg av Frp gjør at de andre partiene bør se seg om etter andre konstellasjoner i tiden som kommer. For at dette skal være mulig, må man stemme et alternativ som isolerer Frp.» Dagsavisen har slått opp en meningsmåling om hvorvidt ulikhet utfordrer velferden.