Politikk

- Partier som sitter i regjering utvikler sørgelig lite politikk

Høyre-landsmøtet, arverekken etter Erna Solberg, flyktningedebatten og VGs kommentarfelttelefoni diskuteres i ukens podcast.

Trine Eilertsen

Hør og abonner på Aftenpostens politikkpodcast via iTunes her.

Abonner via RSS-feed med denne.

I ukens utgave av Aftenpodden diskuterer politisk redaktør Trine Eilertsen, kulturredaktør Sarah Sørheim og politisk journalist Lars Glomnes Høyre-landsmøtet, hvordan Erna Solbergs store prosjekt går og sjansene for at både Hadia Tajik (Ap) og ektefellen Stefan Heggelund fra Høyre kan nå toppen i norsk politikk.

— Partier som sitter i regjering utvikler sørgelig lite politikk, slår Eilertsen fast, og mener ingen regjering bør sitte mer enn åtte år.

De går også inn i flyktningdebatten, og ikke minst hvorvidt det fungerte da VG ringte og konfronterte kommentarfeltdebattanter direkte på luften.

— For å være ærlig er det ekstrem selvopptatt og pompøs innledning til dette programmet, sier kulturredaktør Sarah Sørheim, som er skeptisk til gjennomføringen.

**Følg Aftenpostens dekning av Høyres landsmøte i helgen, på ap.no/politikk, **Facebookog Twitter** .**

Les også

  1. Driftssjef Erna Solberg rapporterer

  2. Han fronter angrep på Arbeiderpartiet, men diskuterer ikke politikk med ektefellen Tajik

  3. Hør Aftenpostens nye podcast her

Norsk politikk

Nyhetsbrev En gang i uka gir vår politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim deg sitt perspektiv på det viktigste som har skjedd i maktens korridorer.

Les mer om

  1. Politikk
  2. Kommunevalg 2015