Politikk

Aftenpodden: «Du kan godt snakke om norske verdier, men det må holde et visst intellektuelt nivå»

Hva synes du om politikernes debatt om «norske verdier»? Hør Sarah Sørheim og Trine Eilertsen vri seg i frustrasjon i høstens første Aftenpodden-episode.

Trine Eilertsen, Lars Glomnes og Sarah Sørheim følger valgkampen i podkasten Aftenpodden.
  • Aftenposten Redaksjonen
Nyhetsbrev Få Kjetil B. Alstadheims perspektiv rett i innboksen hver uke.

Sommerferien er over, og inn i høsten kan du følge valgkampen sammen med Aftenpostens politiske podkast. (Lytt og abonner via lenke nederst i saken).

I ukens utgave snakker panelet om hva som ligger an til å bli valgkampens store saker, og hvordan partiene kjemper for å få sine saker på agendaen.

Men det er også rom for en debatt om politikernes valgkampstunt og høstens første store tema:

– Den usmakelige sausen, når du blander en dose nasjonalromantikk, en dose norske verdier og en dose lett religion, kommer det noe på andre siden som mangler dybde, sier Sørheim.

– Du kan godt snakke om norske verdier, men det må holde et visst intellektuelt nivå.

  • Følg Aftenpodden på Facebook her, for oppdateringer og lesetips.

En av landets mest populære podkaster

Politisk redaktør Trine Eilertsen, kulturredaktør Sarah Sørheim og politisk reporter Lars Glomnes har i mer enn to år laget en av landets mest populære podkaster.

Med humør, innsikt og entusiasme ser de på høstens spennende valgkamp og går inn i de beste debattene hver uke – og oftere.

Det vil komme intervjuer med Erna Solberg og noen av de mest sentrale aktørene i valgkampen, og podkasten skal ha live-arrangementer i både Arendal, Trondheim, Tromsø og Bergen.

Slik lytter/abonnerer du:

På Iphone/Itunes/andre telefoner: Gå inn i podkast-appen på telefonen din, søk på Aftenpodden, lytt og abonner. Bruker du Iphone? Følg denne lenken.

Her kan du lytte i Soundcloud.

NB. Hvis det er lyttere med iphone som abonnerer, og sliter med å få lastet inn den ferske utgaven, kan det være fordi det har vært sommerferie, og appen har sluttet å laste ned. Da må dere gå inn i listen over podkastene deres og klikke på «Aftenpodden» igjen, så er alt på stell.

Les mer om

  1. Stortingsvalg 2017