Norge

Under streken

Etter å ha lest sin egen bok Slik blir du superrik hadde Mímir Kristjánsson råd til et krypinn til over åtte mill.
Verden

Over 2000 tok farvel med Otto Warmbier. Bisatt i hjembyen.

Opp mot 2 000 sørgende møtte opp i bisettelsen til den amerikanske studenten Otto Warmbier, som døde etter halvannet år i nordkoreansk fangenskap.
Verden

Trump: - Jeg tok ikke opp samtalene med FBI-sjefen

President Trump utelukker ikke at det finnes hemmelige opptak av samtalene han hadde med James Comey. - Men jeg laget ikke, og jeg har ikke, slike opptak, skriver han på Twitter.
Norge

Krever svar fra Russland om sleping av atomkraftverk

Russland skal neste år slepe et helt atomkraftverk sjøveien langs norskekysten. Utenriksminister Børge Brende (H) er klokkeklar på at det ikke burde skje før Norges sikkerhetsspørsmål er avklart.
Verden

Fanger tortureres og forsvinner i Jemen

Hundrevis av fanger tortureres og har forsvunnet fra hemmelige fengsler sør i Jemen drevet av De forente arabiske emirater i nært samarbeid med USA.  
Verden

Over 30 drept av bilbombe utenfor bank i Afghanistan

Lærere og soldater sto i kø for å hente lønnen sin da en bilbombe eksploderte rett utenfor en bank sør i Afghanistan. Minst 36 personer ble drept.
Verden

Rådmann går av etter dødsbrannen i London

Administrasjonssjefen i London-bydelen Kensington and Chelsea går av som følge av storbrannen i den kommunale boligblokka Grenfell Tower.
Norge

Regn hver eneste dag i Bergen i juni

Så langt i juni har det regnet hver eneste dag i Bergen. Det har ikke skjedd på 65 år. Og regnet skal fortsette.
Økonomi

I dag kommer skattepengene

I dag får 3,9 millioner lønnstagere og pensjonister skatteoppgjøret. 2,6 millioner får i gjennomsnitt 10.600 kroner igjen på skatten.
Verden

Dyster drapsrekord i Mexico

I mai ble 2.186 mennesker drept i Mexico. Det er det største antall drapsofre som er registrert i løpet av én måned i landet.
Norge

Overgrepsdømt ekspolitimann tiltalt på nytt

En tidligere politimann som ble prøveløslatt etter å ha sonet en dom for overgrep mot barn, er tiltalt på nytt for å ha lastet ned overgrepsbilder.
Norge

Preikestolen får nødhytter for turister

Den første av to nødhytter er snart klar til å ta imot turister som får problemer på turen til Preikestolen i Rogaland.
Verden

Seks drept i selvmordsangrep i Kamerun

Seks personer ble drept da to selvmordsbombere sprengte seg i en by nord i Kamerun. Regionen angripes ofte av Boko Haram, som har base i nabolandet Nigeria.
Verden

Iraks militære: IS har sprengt symbolsk viktig moské i Mosul

Al-Nuri-moskeen i gamlebyen i Mosul var stedet der IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi erklærte IS’ selvutnevnte kalifat. Nå skal ekstremistgruppen ha sprengt den, ifølge det irakske militæret.
Norge

Under streken

Verre enn dette kan det ikke bli, ifølge Natt&Dag.
Verden

Bombematerialer funnet hos gjerningsmannen i Brussel

Mannen som utløste en bombe på sentralstasjonen i Brussel, var en 36-årig marokkaner. Etterforskerne har funnet tegn som tyder på at han støttet IS.
Verden

Ekstremvær krever liv i USA

I 48 graders varme forsøker folk i Arizona i disse dager å steke egg på fortauet. Nå har to eldre personer mistet livet i hetebølgen. Lenger øst i landet døde en tiåring i forbindelse med den tropiske stormen Cindy.
Norge

Aktor: – Kaldblodig, rått og følelsesløst

Aktor Jan Tallaksen kaller dobbeltdrapet i Kristiansand kaldblodig og rått og ber om ti års fengsel. Ofrenes familier forlot rettssalen etter aktors påstand.
Til toppen