Økonomi

På verdens beste flyplass får du gratis shoppe-penger

Her finner du svømmebasseng og boblebad, tilgang til flere spa-anlegg, treningsstudioer, egne parker med sommerfugler og blomster, kino døgnet rundt og lekeparker og spillehaller for ungene.
Verden

19-åring ble innestengt i grotte i 60 timer

En 19 år gammel student i USA ble ved en feiltagelse låst inne i en grotte under en utflukt. Han overlevde tre dager uten mat og vann før han ble reddet ut.
Norge

Ny bok: Voldtektsdømt mann sentral i Tina-etterforskningen

Den voldtektsdømte mannen bodde i nabolaget til Tina Jørgensen (20). Kort tid etter at Tina ble drept, solgte han leiligheten og flyttet fra Stavanger, ifølge en ny bok.
Norge

Nyhetsbyrå: Norwegian vil kjøpe opp britisk lavprisselskap

Norwegian er i samtaler med det britiske lavprisselskapet Monarch Airlines om å kjøpe opp hele eller deler av selskapet, opplyser kilder til Press Association.
Verden

Theresa May i viktig tale: Godtar fri flyt av folk i to år etter brexit

BRUSSEL (Aftenposten): Britenes statsminister tar til orde for en overgangsperiode der omtrent alt fortsetter som før. Dermed vil britene være underlagt EUs lover og regler til 2021.
Norge

Ap-rådgivere slutter med øyeblikkelig virkning

De to rådgiverne som har jobbet tett med Arbeiderpartiets finanspolitiske talsperson Marianne Marthinsen de siste fire årene, bekrefter at de har sagt opp. 
Verden

– Blitt pakkis-elsker eller?

BRITISK KORTFILM: En ung jente forelsker seg i innvandrerjenta i naboblokka. Bak ryktene og antagelsene er ingenting som man tror og vennskapet får fatale følger. (Regi: Toby Fell-Holden)
Norge

Lang, hard kamp for sitt barn

42 ganger i fjor fikk Justisdepartementet melding om bortførte barn – ti mer enn året før. I to og et halvt år har Mette Sollihagen Hauge kjempet for å få tilbake Selma (9).
Verden

Legger milliarder på bordet for å bli skilt fra EU

Statsminister Theresa May vil i talen si at britene vil ha to års overgangstid før de forlater EU. Det er Theresa May villig til å betale 20 milliarder euro for, men det er uklart om EU synes det er nok.
Norge

Postbud ranet med kniv i Oslo

Et postbud ble fredag formiddag ranet på Frogner i Oslo. Tyvene kom seg unna med universalnøkler.
Norge

Regjeringen: Hamars jernbanevedtak ugyldig

Alle bortsett fra én i Hamar kommunestyre stemte for å flytte jernbanestasjonen til Vikingskipet. Ugyldig vedtak, sier Regjeringen nå.
Politikk

Dagen-redaktør: KrF bør inn i Solberg-regjeringen

– KrFs regjeringsvalg kan bli skjebnesvangert. Trår man feil nå, er det ikke mer å gå på , mener sjefredaktør Vebjørn Selbekk i den kristenkonservative avisen Dagen.
Verden

Nok en massegrav funnet i Bosnia

Levninger etter minst 86 personer som døde under borgerkrigen i Bosnia, har blitt funnet i en massegrav ved Koricanske Stijene.
Verden

God helg!

Her er et utvalg saker til helgelesingen.
Verden

To menn løslatt etter London-terror

Politiet i London har løslatt to menn som var pågrepet mistenkt for å være involvert i T-baneangrepet i byen forrige uke. Fire andre er fortsatt fengslet.
Norge

SIFO: Stor uvitenhet om lekene som overvåker barn

Leker koblet til apper og internett kan samle inn data om barn, gjøre bruk av dataene og kommunisere direkte til barn. SIFO roper varsku om vår uvitenhet.
Verden

Ingen barn funnet i live i sammenrast skole i Mexico

Mexicos marine sier det ikke er noen barn igjen i live i en kollapset skole etter at redningsarbeidere slet i dagevis for å redde en jente de mente lå begravet.
Verden

Kim om Trump: «Jeg skal temme ham med ild»

NEW YORK (Aftenposten): Mens USA kunngjorde nye sanksjoner, forsøkte Sør-Korea å trygle nabolandet om å godta en fredelig løsning i New York i natt.
Verden

Facebook overleverer russiske annonser til Kongressen

Facebook-sjef Mark Zuckerberg sier han skal overlevere alle de rundt 3.000 potensielt ulovlige annonsene Russland kjøpte under valgkampen i USA, til Kongressen.
Verden

Nord-Korea truer med å teste ny hydrogenbombe – i Stillehavet

Etter at Nord-Koreas Kim Jong-un kalte USAs president Donald Trump sinnsforvirret, svarer utenriksminister Ri Yong-ho med å true med en atomtest i Stillehavet.
Norge

Klassekampen sier opp avtalen med Ny Tid

Klassekampen sier opp distribusjonsavtalen med Ny Tid. – En slik avtale er pressefaglig komplisert, sier redaktør Bjørgulv Braanen.
Verden

Trump hyller Erdogan

USAs president Donald Trump kom med uforbeholden ros av Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan etter at de to møttes i New York torsdag.
Politikk

Enstemmig Ap-komité ga Giske toppverv

To Ap-rådgivere sier opp i protest etter at Ap-ledelsen vraket Marianne Marthinsen som partiets finanspolitiske talskvinne.
Politikk

KrF presses tilbake til sine bastioner

KrF samler seg om sørvestlandet, mens Venstre vokser rundt Oslofjorden, viser kartet over sentrumspartienes bastioner.
Til toppen