Norge

Hamarsinger har skrevet 2000 innlegg i debatten om hvor ny jernbanestasjon skal ligge. Ti byer på Østlandet skal gjennom samme runde.

Skal ny jernbanestasjon på Hamar ligge der den ligger i dag – eller ved Vikingskipet? På bare ett år har lokalavisen fått 1000 innlegg om saken. Ti byer på Østlandet får nye eller kraftig ombygde jernbanestasjoner.
Økonomi

Norwegian-passasjerer strandet i California siden lørdag

Norwegian har ikke greid å skaffe hotellrom til alle passasjerene som har ventet på et fly fra Oakland i USA til Oslo siden lørdag.
Verden

IT-skandale kan felle Sveriges regjering

To statsråder har visst om den mulige lekkasjen av gradert informasjon i over ett år. Nå truer opposisjonen med mistillitsforslag.
Verden

26 drept i selvmordsangrep på marked i Pakistan

Minst 26 mennesker ble drept da en bilbombe eksploderte på et marked i Lahore i Pakistan mandag. Taliban hevder de står bak.
Verden

Sveitsisk politi jakter på motorsagangriper

Sveitsisk politi leter etter en mann som mistenkes å ha angrepet folk med motorsag i byen Schaffhausen mandag. Minst fem personer er såret.
Norge

Dette gikk galt under Turøy-aksjonen

Kommunikasjonen sviktet under redningsaksjonen på Turøy i fjor. Marinen er ikke knyttet til nødnettet, og fregatten la seg på motsatt side av øyen.
Norge

Regnvær skaper problemer flere steder i landet

Sivilforsvaret i Sogn og Fjordane rykker ut med mannskaper for å bistå med evakuering og trafikksikring. Flere steder i landet er rammet av kraftig uvær.
Norge

Boligbrann i Kviteseid under kontroll

En bolig i Kviteseid i Telemark sto natt til mandag i full fyr. Etter to timer hadde brannvesenet kontroll på brannen, og ingen kom til skade.
Norge

Hus totalskadd i brann i Stryn

To personer fikk reddet seg ut fra et hus som ble totalskadd i en brann i Stryn i Sogn og Fjordane mandag morgen.
Verden

AFP: Minst 24 drept i selvmordsangrep i Kabul

Minst 24 personer er drept og 42 skadet i et selvmordsangrep i et nabolag i Kabul i Afghanistan mandag morgen, melder nyhetsbyrået AFP.
Verden

Demonstrasjoner i Polen for åttende dag på rad

Tusener demonstrerer i Warszawa for åttende dag på rad mot det omstridte lovforslaget som gir politikere makten over landets Høyesterett.
Norge

Nye problemer for Norwegian

På tampen av en problematisk helg for Norwegian ble tre flygninger kansellert søndag kveld. 
Norge

E134 i Hjartdal åpnet igjen

E134 i Hjartdal i Telemark er åpnet etter å ha vært stengt i ett døgn. Tankbilen som begynte å lekke propan etter å ha veltet, er fjernet, melder politiet.
Norge

Oslo har hatt flest sommerdager i 2017

Oslo ligger langt foran resten av landets byer i antall sommerdager, med 33 dager der temperaturen er over 20 grader.
Norge

700 barn er født i norske asylmottak siden 2015

Nøyaktig 700 barn er født på norske asylmottak siden 2015. – Livet på mottak er krevende, og de minste barna er særlig sårbare, advarer Redd Barna.
Politikk

Ap-leder Støre på frierferd i statsministerens hjemby

BERGEN (Aftenposten): Arbeiderpartiet tyvstartet valgkampen i Bergen søndag. Her samarbeider Venstre, KrF og Ap i byrådet. Et samarbeid partileder Jonas Gahr Støre følger med interesse.
Verden

Taliban-opprørere angrep sykehus i Afghanistan

Taliban drepte leger og pasienter før de satte fyr på et sykehus i Ghor-provinsen, ifølge lokale myndigheter. Minst 35 personer ble drept i angrepet.
Norge

Mann påkjørt av trikken i Oslo

En mann er påkjørt av trikken på Sandaker i Oslo. Tilstanden hans er uviss, ifølge politiet.
Norge

Dykker omkom på Nordmøre

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en dykkerulykke på Smøla i Møre og Romsdal søndag.
Til toppen