Norge

NRK: Helse Sør-Øst vil stanse outsourcing av IT

Helse Sør-Østs ledelse vil stanse outsourcing av IT-tjenester etter avsløringer om at utenlanske IT-arbeidere har hatt tilgang til pasientdata, melder NRK.
Norge

Økokrim henlegger saken mot Westerdals

Økokrim henlegger siktelsen mot Westerdals Schools of Communication. Skolen har vært mistenkt for å motta urettmessig statstilskudd.
Verden

Maduro: Venezuelas høyesterett angrepet med granater

Fire granater ble tirsdag kastet fra et helikopter mot bygget som huser Venezuelas høyesterett, i det landets president omtaler som et «terrorangrep». 
Norge

Bil gikk rundt i Levanger, fem skadet

En bil med fem personer gikk rundt etter en forbikjøring i Levanger. To av personene behandles for brudd i nakken.
Verden

Bygger prototyper for Mexico-mur i sommer

Fire til åtte selskaper er valgt og vil få 30 dager på seg til å bygge en prototyp av sine designforslag til mur på grensen mellom USA og Mexico
Verden

Hackervirus har spredt seg til USA og Australia

Det omfattende hackerangrepet som primært rammet Ukraina og Russland tirsdag, fortsetter å spre seg verden over. To bedrifter i Norge skal være rammet.
Norge

Flere skudd avfyrt i Moss. Ingen ble skadet.

Politiet i Østfold fikk meldinger om 10–15 skudd avfyrt rett etter midnatt natt til onsdag. Ett av dem gikk mot et hus. Ingen ble skadet.
Verden

Michael Nyqvist er død

En av Sveriges mest kjente skuespillere, Michael Nyqvist, er død. Skuespilleren som ble mest kjent da han spilte rollen som journalist Mikael Blomkvist i den «Millenium»-trilogien, ble 56 år gammel.
Økonomi

- Pilotmangel vil oppstå på nytt for Norwegian

Norsk Pilotforbund mener Norwegian kommer til å oppleve flere situasjoner med flykaos på grunn av pilotmangel. – Flyvere velger bedre selskaper å jobbe for enn Norwegian, sier forbundsleder Petter Førde.
Politikk

Solberg:- Aps forslag kan gi dårligere utvikling for pensjonistene

Tre år på rad med nedgang i pensjonsytelsene mens lønningene stiger skapte mye bitterhet. Nå innfrir Ap kravet fra fagbevegelsen. Men statsminister Erna Solberg advarer om at det kan pensjonistene tape på.
Verden

Republikanerne utsetter avstemningen om ny helsereform

Flere republikanske senatorer fikk kalde føtter etter at det ble klart at 22 millioner amerikanere ville miste helsedekningen sin med det nye forslaget.
Norge

Piloter mener Norwegian brøt avtale

Norwegian-pilotenes fagforening mener selskapet brøt tariffavtalen ved å sende tilbud direkte til pilotene om å jobbe ekstra på fridager i sommer.
Norge

Bedrifter i Norge og Europa rammet av hackerangrep

Hackere har skapt kaos rundt om i Europa tirsdag, og har rammet Ukraina spesielt hardt. Byggvareselskapet Optimera er blant de to rammede selskapene i Norge.
Verden

IMF senker prognosene for USAs økonomi

Mangel på detaljer i president Donald Trumps plan for å reformere USAs økonomi er grunnen til at IMF nedjusterer prognosene for landets økonomi. 
Verden

95 britiske høyblokker får stryk på brannsikringstest

Samtlige av de 95 boligblokkene som er undersøkt siden Grenfell-katastrofen i London, besto ikke brannsikringstesten. Theresa May ber om nasjonal gransking.
Verden

FN: FARC-geriljaen i Colombia har levert alle våpen

Colombias venstreorienterte FARC-gerilja skal ha fullført avvæpningen av sine medlemmer, melder FN-observatører som har hatt oppsyn med prosessen.
Verden

Johnny Depp kan bli siktet for mened i Australia

Australias visestatsminister truer Johnny Depp med å ta en ny titt på kontroversen med hundene skuespilleren tok ulovlig inn i landet i 2015.
Norge

Trollpikken garantert reist før høsten

Gravemaskinselskapet Bertelsen og Garpestad tør ikke love at Trollpikken er på plass før ferien, men garanterer det før høsten setter inn.
Verden

Donald Trump sender USAs internasjonale omdømme til bunns

Tilliten til USAs president har stupt over hele verden etter at Donald Trump flyttet inn i Det hvite hus. I kun to av 37 land mener innbyggerne at Trump gjør en bedre jobb enn forgjengeren.
Norge

Mahad Mahamud vil likevel ikke reise fra Norge

Norske myndigheter godtar nå at Mahad Abib Mahamud reiser til Somalia, slik han lenge har jobbet for, men nå vil ikke Mahamud reise likevel.
Norge

Sykepleier tiltalt for uaktsomt drap

En sykepleier er tiltalt for uaktsomt drap etter at en 84 år gammel kvinne døde etter å ha fått injisert 52,5 milligram morfin på et sykehjem i Nord-Trøndelag i 2016.
Norge

65 norske blant Nordens beste restauranter

White Guide Nordic har offentliggjort listen over Nordens 342 beste restauranter. Av dem er 65 norske og det holder til en tredjeplass.
Til toppen