Verden

Finsk politi ble advart om gjerningsmannen i Åbo

Politiet i Finland fikk tidligere i år et tips om at 18-åringen som sto bak knivangrepet i Åbo forrige uke, virket radikalisert.
Verden

Imam mistenkes for å ha vært hjernen bak terroren i Barcelona

Den tidligere imamen i byen Ripoll, Abdelbaki Es Satty, døde trolig i en eksplosjon rett før terrorangrepene. Han satt i fengsel med Madrid-terroristen Rachid Aglif.
Verden

Bil kjørte ned folk på bussholdeplass i Marseille

En kvinne er død etter at hun ble påkjørt av en bil på en bussholdeplass i Marseille, opplyser fransk politi. Påtalemyndigheten behandler ikke saken som terror.
Verden

Terrorangrep i Spania etterforskes i flere land

Marokko, Frankrike og Sveits er blant landene som etterforsker angrepene i Spania, som følge av at flere av gjerningsmennene nylig har oppholdt seg i landene.
Norge

Utmeldingsbølgen i Kirken er over

Tallene har normalisert seg etter at Kirken i fjor fikk rekordmange ut- og innmeldelser da muligheten for digital statusendring ble innført.
Politikk

Ny dårlig meningsmåling for Støre

Arbeiderpartiet går tilbake 1,9 prosentenheter på TV 2s måling. Men meningsmålingen gir ham regjeringsmakt likevel.
Verden

Trump meddeler ny Afghanistan-strategi mandag

I en tale til folket mandag kveld skal USAs president Donald Trump meddele sin nye Afghanistan-strategi, ifølge Det hvite hus.
Verden

Moren til terrorettersøkt: – Overgi deg!

– Overgi deg til politiet. Jeg vil at du skal overleve, oppfordret moren til Younes Abauyaaqou (22), som jages av spansk politi.
Norge

Avsluttet stor leteaksjon etter ulykke i Telemark

En person er savnet etter at en bil kjørte i en fjellvegg på E134 i Vinje i Telemark, men politiet tror ikke vedkommende er i terrenget.
Verden

Nord-Korea advarer USA mot å holde militærøvelse

Nord-Korea advarer om at hvis USA deltar på den årlige militærøvelsen med Sør-Korea i neste uke, blir det som å «kaste bensin på bålet».
Verden

Irakisk offensiv mot IS

Iraks statsminister sier kampen for å gjenerobre IS-bastionen Tal Afar har begynt.
Norge

Mann slått ned i Oslo – alvorlig skadet

En mann fikk alvorlige hodeskader etter å ha blitt utsatt for «massiv vold» natt til søndag. En mann er pågrepet, mistenkt for å ha deltatt i slagsmålet.
Politikk

Sliter med å få ned «utenforskapet»

I opposisjon snakket Erna Solberg om å satse på «velferd som virker». Men så langt viser ikke tallene at hun har lykkes bedre enn forgjengeren med å få ned antall på NAV-ytelser.
Økonomi

Bankene taper mindre penger

Det er lyspunkter i norsk økonomi og bankene taper mye mindre enn før. De kan ha passert bunnen i oljenedturen.
Til toppen