Verden

SISTE: Stor eksplosjon i Leicester

Politiet i den engelske byen opplyser at det har rykket ut til en «stor hendelse».
Norge

Effekten av mange redningsaksjoner er ikke som fryktet

De må ut på stadig flere oppdrag. Men det skremmer ikke bort hverken nye eller gamle medlemmer. Tvert imot: Det gjør flere motivert til å yte en innsats for fellesskapet.
Verden

Hjemløse rammes av nye lover mot migranter

PECS/BUDAPEST (Aftenposten): Veronika Mora i den ungarske organisasjonen Ökotars frykter at det blir umulig for uavhengige organisasjoner å operere i Ungarn. FN og Europarådet deler hennes uro.
Politikk

Rødt krever innsyn i brev om byggeskandalen

Mandag skal Stortingets presidentskap avgjøre om Bjørnar Moxnes fra Rødt får innsyn i korrespondansen mellom Stortingets avgåtte direktør Ida Børresen og stortingspresident Olemic Thommessen.
Norge

Dagens quiz 26.02

I hvilket land ble Cecilia Brækhus født?
Verden

Nord-Korea villig til å snakke med USA

En nordkoreansk delegasjon på besøk til Sør-Korea i forbindelse med OL-avslutningen opplyser at regimet i nord er villig til å inngå samtaler med USA.
Økonomi

Slik er SAS, i det stille, blitt mer lik Norwegian

Gebyr for å sende koffert, forduftede fordeler for gullkundene, ansatte i Irland, baser i Spania og London. – Jeg er skuffet over de valgene SAS har tatt, sier sølvkortholder Daniel Pettersen (19).
Verden

Xi Jinping kan bli Kinas president på ubestemt tid

Sentralkomiteen i det kinesiske kommunistpartiet foreslår å fjerne begrensningen på antall perioder landets president og visepresident kan sitte.
Verden

Nye angrep mot Øst-Ghouta

Den opprørskontrollerte enklaven Øst-Ghouta er rammet av nye angrep, få timer etter at FNs sikkerhetsråd vedtok våpenhvileresolusjon, ifølge eksilgruppen SOHR.
Verden

Demokratenes notat om Russlands-etterforskning frigitt

Etter mye motstand fra presidenten, har Demokratene i Kongressen omsider fått slippe et notat som går imot republikanernes påstand om at FBI er partisk i russlandsetterforskningen.
Norge

Humanetikere protesterer mot at prester får formidle dødsbudskap

Politiet har ansvaret for å overlevere meldingen om at noen i din nærmeste familie er død. Likevel er det en prest som kommer på døren med beskjeden. – Problematisk, mener Human-Etisk Forbund.
Norge

Foreldrepar funnet døde hjemme i Nordkapp

Et par i 40-årene ble lørdag funnet døde i sin bolig i Gjesvær i Nordkapp kommune. Politiet betegner dødsfallene som mistenkelige og har startet etterforskning.
Verden

Hydro-selskap anklages for giftutslipp i Brasil

Drikkevannet til mennesker to kilometer unna raffineriet skal ha blitt ødelagt av giftige utslipp. Brasilianske myndigheter krever handling.
Verden

Minst 31 drept i nye angrep i Afghanistan

Minst to personer er drept og sju såret i et selvmordsangrep i Kabul. IS sier de sto bak. I tillegg er minst 29 personer drept i andre angrep i Afghanistan.
Verden

Tre bomber eksploderte i Rakhine i Myanmar

Tre bomber gikk av i hovedstaden i Rakhine i Myanmar natt til lørdag. En politimann ble skadd, opplyser en kilde i myanmarsk politi.
Verden

FNs sikkerhetsråd: Syria-avstemning utsatt igjen

FNs sikkerhetsråd har nok en gang utsatt avstemningen om et resolusjonsforslag om en våpenhvile i Syria. De vil ta opp diskusjonen igjen lørdag, ifølge AFP.
Politikk

Ap avviser Flytog-salg: - Regjeringen vil tape igjen

– Flytoget er en viktig del av infrastrukturen til Norges hovedflyplass Gardermoen. Regjeringen tapte den saken i forrige periode og vil gjøre det igjen, sier Aps næringspolitisk talsperson, Terje Aasland.
Til toppen