Norge

En person fløyet til sykehus etter husbrann på Senja

En kvinne i 80-årene er fløyet til sykehus etter at det brøt ut brann i et våningshus på Senja i Troms sent fredag. Huset er overtent.
Verden

Ransaker hovedkontoret til Cambridge Analytica

Det britiske datatilsynet (ICO) begynte fredag kveld å ransake hovedkontoret til analyseselskapet Cambridge Analytica i London.
Norge

Lønnshopp for Statoil-sjefen

Toppsjefen i Statoil fikk en økning i lønn og bonuser på mer enn 30 prosent i fjor og endte med 15 millioner kroner i skattbar inntekt.
Politikk

De har mistet syv folkevalgte på én uke

Tidligere generalsekretær Hilde Lengali er den siste i rekken som melder seg ut i protest mot at partiet stemte for EUs energimarkedspakke. Flere snakker også om en «ukultur» i partiet.
Verden

Børsene stuper i Asia

Børsen i Japan stupte over 4 prosent etter at Donald Trump presenterte sin nye straffetoll på kinesiske varer. Investorene frykter full handelskrig.
Politikk

MDGs tidligere partisekretær melder seg ut

MDG-politikeren Hilde Lengali (48) melder seg ut av partiet i protest mot det hun mener er politiske valg som strider mot partiets grunnprinsipper.
Politikk

Slik kan Listhaugs fremtid på Stortinget se ut.

Hun blir neppe finanspolitisk eller innvandringspolitisk talskvinne. Hva slags rolle Sylvi Listhaug får på Stortinget, blir ikke avklart før etter påske.
Verden

Kina med plan for å svare på Trumps straffetoll

Kina har planer om en økt toll på amerikanske produkter, bekrefter landets handelsdepartement. Tilsammen vil tollen utgjøre rundt 3 milliarder dollar.
Verden

EU hjemkaller Russland-ambassadøren

EU hjemkaller sin ambassadør fra Moskva som svar på giftangrepet i Salisbury. Flere medlemsland vurderer å utvise russiske diplomater.
Verden

Trump kvitter seg med McMaster

USAs president Donald Trump bytter ut sin nasjonale sikkerhetsrådgiver, H. R. McMaster. Tidligere FN-ambassadør John Bolton tar over den innflytelsesrike jobben.
Politikk

Frp passerer 20 prosent på ny måling

Frp får en oppslutning på 20,8 prosent, hele 7,2 prosentpoeng mer enn i februar, på Ipsos' partibarometer for mars, melder Dagbladet. 
Verden

Dette er spørsmålene Zuckerberg må svare på

Facebook-gründeren brøt til slutt tausheten og sier seg villig til å svare på politikernes spørsmål. Men hva blir de viktigste spørsmålene?
Økonomi

Industriens overskudd falt i fjor - med ett unntak

Matindustrien økte overskuddet sitt kraftig i fjor. Ellers går de fleste store industrinæringene inn i lønnsoppgjørets sluttspurt med kraftig reduserte overskudd.
Verden

Trumps toppadvokat slutter

Presidentens toppadvokat i Russlandssaken går av, mens Trump ansetter nye jurister – trolig for å legge en ny og mer aggressiv strategi.
Norge

Mann og kvinne fengslet etter dødsfall i Kongsvinger

Begge de to som er siktet etter for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand etter et dødsfall i Kongsvinger tirsdag, er varetektsfengslet i fire uker.
Verden

To Gullruten-nominasjoner til Aftenposten

Dokumentarfilmene «69 minutter av 86 dager» og «Mellom Oss» er nominert til «Beste TV-dokumentar» i Gullruten 2018.
Politikk

LO-topp: Acer-striden vil leve lenge i Ap

– Acer-saken vil være en stor sak internt i partiet også etter avstemningen i dag, advarer Frode Alfheim, forbundsleder i LO-forbundet Industri Energi.
Verden

EU venter svar fra Trump i kveld

EUs handelskommissær Cecilia Malmström venter at EU vil bli unntatt fra USAs nye toll på stål og aluminium. Men ingenting er avgjort ennå. 
Norge

Vekter stukket med skrutrekker under brann i Oslo

En vekter ble stukket i armen med en skrutrekker under en brann på Lambertseter i Oslo. Politiet har pågrepet en mistenkt gjerningsperson.
Norge

Greenpeace bordet norsk borerigg

Aktivister fra Greenpeace Norge har bordet boreriggen West Hercules i Skipavika utenfor Bergen. Riggen skal i sommer dra på oppdrag for Statoil i Barentshavet.
Til toppen