Politikk

Stortinget krever å få se Jensens SMS-meldinger om SSB

Kontroll- og konstitusjonskomiteen stiller nye, kritiske spørsmål, og krever at finansminister Siv Jensen utleverer møtereferat, SMS-er og telefonsamtaler fra SSB-striden.
Norge

Enige om statsbudsjettet: – Nå har brikkene falt på plass

På overtid har KrF og Venstre blitt enige med Høyre og Frp om et statsbudsjett for 2018. Partiene skal være enige om en nær dobling av kvoteflyktninger.
Økonomi

DNB avviser å ha lurt kundene sine

DNBs forvaltere tenker så det «knaker og braker» til beste for kundene. Bankens advokat avviser påstanden om at fondskundene har fått passivitet i stedet for smarte valg.
Norge

Lockheed Martin lagrer data fra norske F-35 fly

De nye F-35-jagerflyene er utstyrt med sensorer og teknologi for å hente informasjon. Informasjon som sendes til USA. Forsvaret er kritisk.
Norge

Kraftig uvær på vei, i nord advares folk mot å gå ut

Meteorologisk institutt har sendt ut ekstremværvarsel for Helgeland, Saltfjellet, Salten og Ofoten. Stormen er ventet å vare til fredag morgen. I sørvest ventes sjeldent kraftig nedbør.
Verden

«Slakteren fra Bosnia» dømt til livstid. Nå anker han dommen.

Den tidligere hærsjefen Ratko Mladic, kalt «slakteren fra Bosnia», ble funnet skyldig i ti av 11 tiltalepunkter i krigsforbryterdomstolen for det tidligere Jugoslavia.
Norge

Store nettverksproblemer ved Oslo-sykehusene

Oslo universitetssykehus (OUS) er rammet av omfattende nettverksproblemer. Situasjonen skal være «stabil».
Norge

SSB: Arbeidsledigheten ned til 4,0 prosent

Antall arbeidsledige har som ventet fortsatt å falle utover høsten og teller nå 110.000 personer. Samtidig kommer flere og flere i arbeid.
Norge

Mye vær skaper veitrøbbel

Kraftig snø, regn og vind fører til vanskelige kjøreforhold i store deler av landet onsdag. Ved 8-tiden snødde det tett også i Oslo.
Norge

DNB-robbot gir deg lån på minutter

For første gang har DNB innvilget lån uten at en menneskelig rådgiver har sett på søknaden. Automatisert saksbehandling kan spare banken for milliarder.
Verden

David Cassidy er død

Ett av 70-tallets største tenåringsidoler – David Cassidy – er død, 67 år gammel.
Politikk

Forhandlingene fortsetter onsdag

De fire borgerlige partiene klarte ikke å bli enige om statsbudsjettet selv om de satt sammen til langt på natt.
Verden

Dette er historien om Robert Mugabe

Etter over 30 år ved makten måtte Zimbabwes ubestridte leder Robert Mugabe gå av. Han startet som en frigjøringshelt, men måtte gi tapt for «Krokodillen».
Norge

Fikk nye tenner av staten. Nå kan ordningen bli fjernet.

Etter 26 år med ekstrem tannlegeskrekk fikk Jim Andre Aaslund (44) nye tenner. Staten tok mesteparten av regningen. Men nå må pasienter som ham betale alt selv eller stille seg i kø hos offentlige tannleger.
Norge

Hun ble innlagt på sykehus med rotavirus da hun var bare noen måneder gammel. Nå har en vaksine mot diaré og oppkast nærmest utryddet sykdommen blant de minste i Norge.

Tia Maria ble innlagt på sykehus med rotavirus da hun var bare noen måneder. Dehydrert og medtatt måtte hun få næring rett i blodet for å overleve. Nå har en vaksine mot diaré og oppkast nærmest utryddet sykdommen blant de minste i Norge.
Norge

Forsvarer: – Drapssiktet kvinne er meget syk

Forsvareren til kvinnen (21) som er siktet for å ha drept en kvinne i 80-årene i Lenvik kommune i Troms, sier at hun foreløpig er for syk til å møte ham.
Verden

Mugabe går av. Folkefest i gatene.

HARARE (Aftenposten): Zimbabwes president Robert Mugabe har trukket seg etter 37 år ved makten.
Norge

Meyer ut mot Jensens svar om SSB-bråket

Svarene som finansminister Siv Jensen (Frp) har gitt Stortinget, er ufullstendige, mener avgått SSB-sjef Christine Meyer.
Norge

Ulvejakt stanses

Ulvejakten utenfor ulvesonen i Østfold, Oslo, Akershus og Hedmark stanses inntil retten får avgjort om norsk ulveforvaltning strider mot loven.
Norge

Nye voldtektstiltaler mot Kopseng

Den voldtektsdømte danseren Julio Kopseng vil ikke akseptere skyld i to nye voldtektssaker.
Verden

USA slår til mot narkotikabaser i Afghanistan

Amerikanske styrker har innledet luftangrep mot narkotikaproduksjonen i Afghanistan for å kutte tilførselen av økonomiske midler til Taliban.
Til toppen