Verden

Såret norsk forsker i Kabul skal hjem til Norge om få dager

CMI-forsker Arne Strand, som ble såret i hotellangrepet i Kabul i helgen, blir sendt hjem i løpet av få dager. Tilstanden betegnes som «relativt stabil».
Verden

Catalonias tidligere president har landet i København

Catalonias tidligere president Carles Puigdemont har ankommet København og trosser Spanias trussel om ny arrestordre, ifølge danske medier.
Økonomi

Oman er blitt Norges største våpenkunde

Diktaturet kjøpte norske våpen for over 1 milliard kroner i fjor. Rasmus Hansson mener det bryter med retningslinjene for norsk våpeneksport.
Verden

Lyver i snitt 5,9 ganger i døgnet

– Han overdriver ofte sine egne prestasjoner, og han sverter mennesker og programmer han misliker, konkluderer Washington Post.
Norge

Elgen skapte trøbbel flere steder i landet

I Tromsø okkuperte elgen en lekeplass og i Akershus velger de brøytet E6 fremfor dyp snø i skogen.
Verden

God morgen!

Dette skjedde mens du sov.
Verden

Vietnamesisk oljetopp dømt til livstid i fengsel

En vietnamesisk oljesjef, som angivelig ble bortført av vietnamesiske agenter i Berlin i fjor, er dømt til livstid i fengsel av en domstol i hjemlandet.
Verden

Store oljeflak vokser utenfor Kinas kyst

Et iransk skip som begynte og brenne og sank utenfor kysten av Kina, har etterlatt seg tre digre oljeflak. De siste dagene er de blitt tre ganger så store.
Norge

Mann til sykehus etter snømåking

En mann i 50-årsalderen ble fraktet til Ullevål sykehus etter å ha falt over tre meter i forbindelse med snømåking i Drammen søndag.
Verden

Budsjettkrisen fortsetter i USA – avstemning utsatt

Senatet i USA blir ikke enige om en løsning på budsjettkrisen innen arbeidsdagen starter mandag. Dermed må tusenvis av offentlig ansatte bli hjemme fra jobb.
Verden

Ny eksplosjon i Malmö

Søndag kveld var det en ny eksplosjon i den beryktede bydelen Rosengård i Malmö. Det er bare fire dager siden det gikk av en ladning ved politistasjonen.
Norge

Savnet 21-åring funnet død i sjøen

Store ressurser lette etter en savnet 21-åring i Søgne i Vest-Agder søndag. Ved 20-tiden ble han funnet død.
Norge

Henrik Syse skal lede varslerutvalg i Høyre

Henrik Syse er utpekt til å lede et eget utvalg i Høyre som skal se på hvordan partiet har håndtert varslingssakene den siste tiden. 
Norge

Erna Solberg: - Jeg burde ha blitt informert tidligere

Høyre har fått inn 21 varsler om 12 personer. Partiet fortalte søndag om årevis med uro og bekymringsmeldinger om aggressiv sjekking, alkoholkonsum og manglende rolleforståelse.
Norge

To personer knivstukket i Oslo

To menn i 20-årene er knivstukket på Holmlia i Oslo. Politiet jakter på den eller de som sto bak ugjerningen.
Norge

Under streken

Med skråblikk på nyhetsbildet.
Verden

Norsk forsker tas hånd om av helsepersonell i Kabul

Assisterende direktør på Chr-Michelsens institutt i Bergen, Arne Strand, blir tatt hånd om av helsepersonell etter søndagens angrep på et hotell i Kabul.
Verden

Tyskland: Sosialdemokratene sier ja til Merkel

Det tyske, sosialdemokratiske partiet SPD har vedtatt å innlede formelle regjeringsforhandlinger med statsminister Angela Merkels konservative parti CDU.
Verden

Fem døde under forbudt protest i DR Kongo

Minst fem personer er blitt drept og ytterligere 33 er såret i forbindelse med protester mot president Joseph Kabila i Kongos hovedstad Kinshasa søndag.
Norge

3300 fortsatt uten strøm på Sørlandet

Søndag formiddag er rundt 3300 husstander i Agder-fylkene fortsatt uten strøm på grunn av store mengder snø de siste dagene.
Verden

Tysk kvinne dømt til døden i Irak

En tysk kvinne av marokkansk opprinnelse, som er anklaget for å være medlem av jihadistgruppen IS, er dømt til døden i Irak.
Verden

Politi bruker tåregass mot fengselsvoktere

Fengselsansatte i Frankrike har streiket i en uke. Søndag avviste fagforeningene et forslag om løsning, og dermed fortsetter streiken.
Til toppen