– Jeg vil beskrive meg selv som en god far

– Jeg vil beskrive meg selv som en omsorgsfull og god far, forklarte den 30 år gamle mannen som er tiltalt for å ha mishandlet sin ti uker gamle sønn til døde.

Boligprisene fortsetter veksten i november

Boligprisene steg med 0,8 prosent i november, korrigert for sesongvariasjoner. Boligprisene er nå 11,6 prosent høyere enn for ett år siden.

Direkte kl. 10: Finansdebatten fra Stortinget

– Det har vært en krevende og ekstraordinær budsjettbehandling, åpnet finanskomiteens leder Hans Olav Syversen (KrF) da finansdebatten startet i Stortinget mandag.

Snøscooterkjører funnet skadet i Finnmark

Den 19 år gamle mannen som ble funnet skadd etter en snøscootertur i Stilla i Alta natt til mandag, hadde ligget fastklemt i nesten ni timer før han ble funnet av letemannskaper, forteller politiet.

Børsnedgang i Asia ned etter Renzis avgang

Børsene i Asia åpnet i minus mandag morgen etter at Italias statsminister trakk seg som følge av nederlag i en folkeavstemning om reformer.

USA setter midlertidig stopp for omstridt oljerørledning

Ingeniørkorpset i den amerikanske hæren sier det ikke vil tillate den omstridte oljerørledningen Dakota Access å gå under en kunstig innsjø i Missouri-elven i delstaten North Dakota i USA.

Minst 33 omkom i brannen i Oakland

Dødstallet steg mandag til 33 etter storbrannen i et kunstnerkollektiv i Oakland i den amerikanske delstaten California.

Grønt lys for 225 kroner

Justisdepartementet har nå vurdert om Bergen skal kunne kreve inn 225 kroner i bompenger på dager med dårlig luft.

Sender ny milliardregning til bileierne

Budsjettforliket mellom H, Frp, KrF og V vil føre til prishopp på diesel. Det kan koste bileierne 3,3 milliarder kroner.

Foreldre tiltalt for å ha ristet baby til døde

To foreldre i 30-års-alderen er tiltalt for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at deres ti uker gamle baby døde av store skader. To år etterpå kommer saken opp for retten.

Nytt forslag om å utsette slukking av FM-nettet

Oslo (NTB): Miljøpartiet De Grønne vil be om utsetting av slukkingen av FM-nettet på radio. Også Frp og Senterpartiet har kommet med lignende forslag. Saken behandles i Stortinget tirsdag.

Hvilke kameler måtte de sluke?

Alle partiene har måttet gi og ta i budsjettforhandlingene. Her er de største kamelene de har måtte svelge.

- 42-åringen var ikke et tilfeldig offer

22-åringen som er siktet for drapet på en 42 år gammel snekker på Maxbo-varehuset på Notodden, erkjenner de faktiske forhold og samtykker til varetektsfengsling.

Lillebroren oppfyller Fidel Castros siste ønske

En urne med asken etter Cubas tidligere leder Fidel Castro skal søndag settes ned i Santiago de Cuba, ved siden av forfatteren og frigjøringshelten José Martí.

Politiker og to journalister drept i Finland

Stemningen i den finske byen Imatra er preget av sjokk etter at en ledende lokalpolitiker og to journalister ble skutt og drept utenfor en restaurant. Alle tre var kvinner.

SS-soldat etterlot millioner til skotsk landsby

Landsbyen Comrie i Skottland har mottatt rundt 4 millioner kroner fra en tysk soldat som ble holdt som krigsfange der under andre verdenskrig.

Grønne kompromisser reddet budsjettet i 12. time

To dager før finansdebatten på Stortinget, ble det enighet om statsbudsjettet. Venstre kan feire billigere månedskort, KrF fikk økt kontantstøtten, mens Frp må svelge dyrere engangsavgift.

MDG-Hansson: Hatten av for Venstre og KrF

– Jeg sier: Hatten av for Venstre og KrF som har stått løpet ut og har fått flyttet på mye i statsbudsjettet, det sier MDGs Rasmus Hansson.

Student hengt i Afghanistan

Ghazni (NTB-AFP): Taliban-medlemmer har offentlig hengt en universitetsstudent i Afghanistan. Studenten var anklaget for drap på et høytstående medlem av opprørsgruppa.

Må ty til taxi for å levere lørdagsavisene

Kvikkas' underleverandør Norpost tyr til drosje for å levere lørdagsavisene ved tre steder i Norge. Norpost-sjefen innrømmer at de har vært for dårlig forberedt.

Derfor vekker Donald Trumps Taiwan-samtale oppsikt

BEIJING (Aftenposten): Trumps famøse telefonsamtale med Taiwans president sammenfaller med at USAs tidligere utenriksminister Henry Kissinger besøker Beijing.

Sørkoreansk avhopper hevder de lurte Nobelkomiteen

I flere år skal det ha pågått en storstilt og velregissert kampanje for å skaffe Nobels fredspris til Sør-Koreas tidligere president Kim Dae-jung, skriver en avhopper fra sørkoreansk etterretning i ny bok.

Putins spill med oljesjeikene sikrer Norge oljemilliarder

Spillet om oljen feires i Kreml som en utenrikspolitisk triumf. Putins flørt med oljesjeikene gir både Norge og Russland milliarder i ekstra oljeinntekter – så lenge det varer.

Snøskredfare flere steder i landet i helgen

Oslo (NTB): NVE varsler om betydelig snøskredfare på Nordvestlandet og oppover mot Finnmark i helgen. Det er også fare for flom.

Gambias mangeårige president erkjenner valgnederlag

Gambias mangeårige president Yahya Jammeh, som hadde lovet å styre i «en milliard år», har erkjent nederlag i torsdagens valg, opplyser den uavhengige valgkommisjonen i landet.

Svensk politi jakter på fire menn etter brutalt dobbeltdrap

Svensk politi har ennå ikke pågrepet noen etter det brutale kafémordet i drabantbyen Rinkeby i Stockholm. To menn i 20-årene, angivelig brødre, ble skutt mens de satt og spiste, ifølge svenske medier.
Til toppen