• Erik Fallo skal ha forsøkt å stikke av fra politiet før han ble pågrepet onsdag kveld.

    FOTO: Cornelius Poppe / SCANPIX

– Erik Fallo tatt for spritsmugling

Erik Fallo (65), som tidligere blant annet har blitt dømt for uaktsomt drap på to personer i en spritsak, ble onsdag kveld pågrepet på Kløfta med smuglersprit, ifølge Romerikes Blad.

Politiet bekrefter at en 65 år gammel mann ble pågrepet på Kløfta etter at han først forsøkte å stikke av fra politiet. Politiet har ikke opplyst hvem den pågrepne er, men Romerikes Blad skriver at det er Erik Fallo.

Det var like før klokken 21 at 65-åringen ble forsøkt stanset i en BMW på Ullersmoveien på Kløfta. Han prøvde å stikke av, men ble pågrepet.

- Bilen var begjært avregistrert og det ble i tillegg funnet sprit i bilen, opplyser operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt.

Avisen skriver at Fallo var alene i bilen og at han skal ha hatt om lag 30 liter sprit i kjøretøyet.

- Jeg kan bekrefte at det er besluttet pågripelse av en mann som er mistenkt for overtredelse av tolloven og vi snakker om et beslag sprit som ikke er deklarert, det vil si ulovlig innførsel, sier jourhavende jurist Haris Hrenovica i Romerike politidistrikt.

Fallo ble onsdag kveld kjørt til arresten i Lillestrøm. Torsdag skal politiet ta stilling til om han skal fremstilles for varetektsfengsling.

Sist Fallo var i nyhetene, var i juli. Han ble da pågrepet med over 500 liter sprit i Sverige etter en vill biljakt.

I 1985 ble han dømt for for smugling av 450.000 flasker brennevin og 50.000 flasker vin. Neste gang han ble dømt var i 1991 etter å ha produsert og solgt 150.000 flasker hjemmebrent.

I 2005 ble han dømt til til åtte års fengsel for uaktsomt drap på to personer i den såkalte metanolsaken.

Les også:

Les også

Siste fra Innenriks

Siste nytt