Økonomi

Livet på toppen: - Det er viktig å behandle alle ansatte ulikt

Da Stine Lise Hattestad Bratsberg bestemte seg for å satse på eget firma hadde hun én ting helt klart for seg: Hun skulle ikke bygge en forretnings-karrière på gullmedaljen fra Lillehammer-OL.

Sine Lise Hattestad Bratsberg har vært nøye på at hun ikke skal leve på statusen etter Lillehammer-OL. Foto: Morten Uglum

  • Knut-Erik Mikalsen
    Knut-Erik Mikalsen

– Tror du ikke likevel at du drar nytte av at navnet ditt er kjent og knyttet til den enorme jubelen du skapte med OL-seieren i kulekjøring?

– Jo, og det har nok hjulpet meg. Men jeg er ekstremt påpasselig på at jeg ikke skal bygge min virksomhet på kred for den OL-medaljen. Derfor er det et tema jeg helst unngår i business-sammenheng. Med idretten oppnådde jeg mine mål på en arena. Da jeg la skiene på hyllen ville jeg vise meg selv at jeg kunne nå mål også på en annen arena. Jeg kan gjerne prate om OL-løpet, men da gjøres det under middagen om kvelden. Og snart er det så lenge siden at folk har glemt det. Men for all del, det er jo veldig hyggelig at noen husker og er interessert. Jeg er jo kjempestolt av det jeg presterte.

Les hele saken med abonnement