Økonomi

Ny Rema-strategi holder lokale leverandører på pinebenken

RØROS/TRONDHEIM: Rema 1000 lover mer lokalmat i hyllene når store produsenter hives ut. I Trøndelag har flere produsenter allerede store ressurser knyttet til avtaler med Rema.

Kjell Ove Oftedal i Røroskjøtt på kjølelageret med nyslaktede lam som i tur orden skal bli til bl.a. pinnekjøtt, fenalår og fårikålkjøtt. Hva Røroskjøtt skal levere til Rema fremover, er fortsatt uvisst. Håpet er en økning.
  • Marianne Tønset

– Vi har ganske mange ekstra ansatte på grunn av avtalen vi i dag har med Rema. Nå skal avtalen reforhandles ganske snart, og vi vet ikke hva fremtiden vil bringe.

Det sier daglig leder Kjell-Ove Oftedal ved Røroskjøtt til Adresseavisen. Den mellomstore bedriften er en av rundt 15 lokalmatprodusenter i Trøndelag som leverer til Rema i Midt-Norge.

Les hele saken med abonnement