Økonomi

Oslos utelivskonge har ansatt folk fra 30 nasjonaliteter, og tror det snart blir rift om å ansette syrere

Skal du jobbe for Jan Vardøen, er første bud at du er hyggelig. Det andre at du er flink.

– Du må huske at jeg driver flere restauranter, vinimport og et bryggeri, sier Jan Vardøen som tror han ligger langt over snittet i alkoholenheter per uke. De fleste vil nok mene at han også ligger et godt stykke over gjennomsnittet i andre ting - som kreativitet, energi og arbeidstempo. Foto: Rolf Øhman

  • Vibeke Borgersen

«Livet på toppen» er Aftenpostens ukentlige intervjuserie med toppledere.

Utelivskongen Jan Vardøen har alltid mange jern i ilden. Akkurat nå holder han på å få liv i gamle Frogner kino. Han jobber med film og tv-serie og åpner snart en ny Nighthawk Diner i Bygdøy Allè. Og så er det Villa Paradiso Majorstuen og Piccolo Paradiso i Pilestredet. Pluss OSLO16 som i januar blir et mekka for ferske filmmakere.

Les hele saken med abonnement