Økonomi

Hydro leverer milliardresultat

Norsk Hydro hadde et resultat etter skatt på 1 milliard kroner i fjerde kvartal i fjor sammenlignet med 541 millioner kroner i samme periode i 2015.

Konsernsjef i Norsk Hydro, Svein Richard Brandtzæg, mener resultatet gjør at selskapet er godt rustet for en grønnere framtid.
  • NTB

Det underliggende driftsresultatet endte på 1,8 milliarder kroner, noe som er i tråd med forventningene TDN Finans hadde hentet inn fra analytikere på forhånd, skriver Dagens Næringsliv.

Kvartalstallene som ble lagt fram torsdag morgen, viser at Hydro omsatte for 21,3 milliarder kroner i 4. kvartal, opp fra 20,4 milliarder kroner i samme periode i 2015.

– Vi har oppnådd bedre resultater enn forventet i forbedringsprogrammet, med 1,4 milliarder kroner i forbedringer i 2016. Dette arbeidet vil fortsette for fullt i 2017, noe som vil gjøre Hydros virksomhet mer robust gjennom hele verdikjeden og sikre at selskapet er godt rustet for en bedre, større og grønnere framtid, sier konsernsjef Svein Richard Brandtzæg i en kommentar.

Les mer om

  1. Næringsliv
  2. Norsk Hydro