Byliv

Oslo-guide: Her spiser kokkene middag til under 200 kroner

Vi har spurt fem kjente kokker og mathoder om deres favorittsteder.

Joanne Sørheim, daglig leder på Kafeteria August, tipser om flere steder i Oslo. Blant annet hvor hun går for en god vietnamesisk sandwich – en banh mi.
  • Marthe Øvergård
    Journalist

Det er flust av restauranter i Oslo, og nye kommer hele tiden til. Men å gå ut og spise flere ganger i uken, er for mange mer enn lommeboken tillater. Vi har derfor spurt noen av Norges beste kokker og mathoder om hvor de drar når de vil ha et billig og godt måltid.

Her avslører Joanne Sørheim fra Kafeteria August hvor hun går for en salt, sprø og spicy vietnamesisk sandwich. Tom Victor Gausdal forteller hvor han spiser smakfulle, raske og rimelige vårruller.

Michelin-stjernekokk Bent Stiansen avslører sitt favoritt-gatekjøkken, mens Heidi Bjerkan fra Credo i Trondheim forteller hvor hun alltid spiser når hun besøker Oslo.

Til slutt avslører Bocuse d'Or-bronsevinner Filip August Bendi hvor han finner pasta og risotto til under 200-lappen.

Bon appétit!

Les hele saken med abonnement

Nyhetsbrev Bli varslet når vi gir en sekser!