Byliv

Yelawolf blir headliner under X Games

De første artistene som skal spille under X Games er sluppet

Yelawolf skal spille på Tøyen under X Games.
  • Nicoline Haugsvær

Fra 24. februar arrangeres X Games i Oslo for første gang — men ekstremsportens svar på OL handler ikke bare om snow- og skateboard.

Lørdag 27. februar blir det også konsert i forbindelse med Big Air-konkurransen på Tøyen. Publikum kan vente seg en rekke norske artister så vel som en internasjonal headliner.

Onsdag ble det klart at det er den amerikanske rapperen Michael Wayne Atha, med artistnavnet Yelawolf, som skal headline X Games-konserten.

— Jeg kan ikke vente med å komme tilbake til Oslo for å rocke. X Games har alltid et bøllete publikum. Det blir kjempegøy, sier han i en pressemelding.

Rapperen, som er signert til Eminem sitt plateselskap Shady Records, har besøkt Norge en rekke ganger. Blant annet spilte han på Øyafestivalen i 2012. Senest høsten 2015 spilte han på Vulkan Arena. I 2011 ble han kalt «Norgesvenn» i Osloby. Han skal være kjent for sine liveopptredener.

Flere norske artister

­Det blir også norske artister å se på scenen.

Foreløpig er det kjent at Unge Ferrari, Philip Emilio og Arif skal spille. Flere norske artister vil bli sluppet senere.

Både Unge Ferrari og Arif er nominert i kategorien urban til Spellemannprisen 30. januar.

Les også

  1. X Games til Oslo for første gang

  2. X Games: Dyrt for kommunen, lønnsomt for byen