Hvit bjørnebær fra Colombia, hasselnøttis med råvarer fra Piemonte eller sjokoladeis som ble ferdig for 10 minutter siden?
Det er umulig å velge.
Matblogger Helle Øder Valebrokk mener at Gioia på Frogner er en av få ordentlige iskrembutikker i Oslo:
– Konsistensen er glatt og rund, akkurat sånn den skal være.
I denne guiden røper hun hvor du kan få tak i den beste iskremen Oslo har å by på.
Byliv

Oslo-guide: Italiensk gelato, softis med bacon og deilige sorbeter. Her får du den beste iskremen i Oslo.

Matblogger Øder Valebrokk vet hvor hun skal gå for å få tak i Oslos beste iskrem, men kunne ønske at flere produsenter turte å være litt mer crazy: – Hvor er Grandiosa-isen, for eksempel?

  • Vilde Bratland Hansen
    Vilde Bratland Hansen
    Journalist

Øder Valebrokk får smake en is laget med Lucuma, en frukt fra Peru.

– Denne har jeg aldri prøvd før, men den minnet litt om en blanding av marsipan og banan.

Les hele saken med abonnement