Drake kommer til Oslo

Med seg på scenen har han The Weeknd.

Drake spiller i Oslo Spektrum 2. mars 2014

En av Aftenpostens favoritt-hiphop-artister kommer til Oslo 2. mars neste år. Da inntar han Oslo Spektrum sammen med The Weeknd.

Drake slo for alvor igjennom med albumet Take Care i 2011, som til nå har solgt over 2 millioner eksemplarer.

«Drake er en av de mest polariserende skikkelsene på dagens rapscene. Han sees på som både det veikeste som har skjedd rap, og som en velsignelse for både popmusikk og hip hop.», skrev Aftenpostens anmelder om albumet, og ga det terningkast 5.

I september i år fulgte han opp med albumet Nothing Was The Same , som fikk enda bedre anmeldelser.

«Slik høres en milliard ut. Drake forteller vanlige historier på en fantastisk måte» skrev vår anmelder om platen Nothing was the same — og kastet terningkast 6.

Les anmeldelsen:

Les også

Slik høres en milliard ut

Nå kommer altså den Grammy-vinnende artisten til Oslo.

The Weeknd er kanskje et mer uskrevet blad for de fleste av oss. Det er R&B-mastermind Abel Tesfaye som startet The Weeknd i 2010. De har gitt ut en rekke mixtapes som han slapp gratis på nett via sitt indielabel XO, han signet så med Republic og disse ble gitt ut samlet ifjor under navnet "Trilogy". I september i år kom studioalbumet Kiss Land.

Bookingbyrådet Live Nation lover oss i alle fall «den beste konsertkomboen i 2014». 2. mars får du se om det stemmer. Billettsalget starter fredag 1. november.