Justin Bieber kommer til Oslo

Spiller konsert og gjester TV-show. Men billetter må du lete lenge etter.

29. oktober brer Justin Bieber-hysteriet seg over Oslo igjen.

I går begynte ryktene å surre om at Justin Bieber var på vei til Norge. Nå bekrefter TV 2og Universal Music i en pressemelding at ryktene stemmer. Justin Bieber kommer til Oslo 29. oktober.

  • Da Bieber besøkte Oslo og spilte gratiskonsert på Operaen i 2012 ble det fullstendig kaos. Vil du mimre om galskapen kan du gjøre det her!
    Dessverre for de mange fansen skal han ikke holde konsert med ordinært billettsalg, men være gjest i Senkveld i en «Senkveld med Thomas og Harald: Justin Bieber spesial» samt spiller for konkurransevinnere på Chateau Neuf.

— Vi synes det er utrolig gøy at en av verdens største artister tar turen innom Norge for å besøke Senkveld! Dette gleder vi oss skikkelig til, både til å høre ham spille og til å bli bedre kjent med Justin Bieber, sier Thomas Numme (45) til TV 2

Ikke billettsalg

Det vil ikke bli solgt noen billetter til dette arrangementet hverken på forhånd eller på Chateau Neuf. Det er kun de som har fått tildelt billetter gjennom konkurranser som vil få tilgang på området rundt Chateau Neuf på selve konsertdagen, skriver Universal i pressemeldingen.

- Ja, og vi tror det kan bli litt oppstyr når han kommer, så vi har investert i splitter nye støydempende hodetelefoner, sier Harald Rønneberg videre i pressemeldingen.

Da Bieber var i Oslo i 2013 ble det også kaos - se video her: