Her kan du feire 2020

Har du ikke lagt store planer for nyttårsfesten? Da har vi et par tips til deg.

Fyrverkeri

Oslo kommune skyter også i år opp festfyrverkeri fra havnebassenget utenfor Rådhuset og ved Furuset idrettspark ved midnatt nyttårsaften.

Husk at det er forbudt for privatpersoner å skyte opp raketter med styringspinne. Innenfor Ring 2, samt i trehusområdene på Vålerenga og Kampen, er det totalforbud mot avfyring av fyrverkeri.

Erfaringsmessig samler det seg mange folk ved Rådhuset for å se på fyrverkeriet. For å unngå trengselen kan det være en god idé å finne seg et annet utkikkspunkt, for eksempel langs havnepromenaden østover og i Bjørvika. Utsikten fra Ekebergåsen er heller ikke å kimse av. Som kommunen skriver på sine nettsider: Fyrverkeri er aller vakrest på avstand.


Nyttårsbad

SALT Sauna og bar ligger langs kaien ved Operaen

Frister det med et rensende bad før det nye året ringes inn? Da kan du ta en tur på SALT, der de fyrer opp alt de har av saunaer på årets siste dag. Kaldkulpene er fylt dersom du ønsker å dyppe kroppen mellom slagene. Dette tilbudet er populært, så det er lurt å forhåndsbestille billetter.

Hvor: SALT, Festningsallmenningen

Når: Tirsdag kl. 9–21


Fyrig nyttårsfest

Rockefeller inviterer i år som i fjor til Big Latin Party, en varm, sydende og fyrig nyttårsfest. Radio Latin-Amerika er vert for feiringen av nyttårsaften. Her loves topp dansemusikk spilt av latin-djs, reggaeton, salsa, bachata, merengue og latinhits.

Hvor: Rockefeller

Når: Tirsdag kl. 22


Nyttårsfest på Blå

Til den årlige nyttårsfesten har Blå hentet inn noen av byens fineste house –, disco – og technohoder til å tonesette kalaset: Magnus International (Full Pupp), Tellström (Technobilen) og Gemini Corpulenti.

Det blir overraskelser, morsomme gags, outrerte kostymer, feite beats og anything-goes-stemning.

Hvor: Blå

Når: Tirsdag kl. 22


Nyttårsfest i Gatsby-stil

Kleskode er 1920-talls stil.

Vil du feire nyttårsaften med høye hatter og paljettkjoler, inviterer Oslo Prohibition Party til nyttårsfest i ekte Charleston-stil.

I feiringen på Gamle Museet blir du tatt nesten 100 år tilbake i tid, til forbudstiden, da festing foregikk under radaren. Dette blir en kveld full av glitter, glamour, musikk, dans og underholdning. Kleskode er 1920-talls Gatsby-stil.

Hvor: Gamle Museet, Dronningens gate 4
Når: Tirsdag kl. 21