Justin Bieber bekreftet til Norge

Plateselskapet tilbyr billetter til publikum som ble snytt for konserten da superstjernen stormet av scenen.

Justin Bieber gikk av scenen torsdag kveld etter kun å ha spilt én låt. Planen var at artisten skulle spille seks sanger under minikonserten.

Da superstjernen var i Norge sist gang ble det skandale. Bieber stormet av scenen etter en sang. Oppstyret skjedde i forbindelse med en opptreden på Senkveld og en konsert kun for inviterte i Chateau Neuf. Opplegget var i regi plan B og Universal. Nå legger han ut på stor turné, og tar turen innom Norge.

Bieber-skandale:

Les også

- Biebz – akkurat når vi trodde du var en endret mann! 

Det er VG som skriver at Justin Bieber kommer til Telenor Arena i forbindelse med sin «Purpose World Tour» neste år.

Konserten finner sted 23. september, bekrefter konsertarrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul på telefon til Osloby.

Justin Bieber holdt en rekke konserter i Norge i 2013. Disse ble også arrangert av Osmundsvaags bookingbyråd Atomic Soul.72 000 ungdommer deltok på på de tre konsertene, og både sikkerheten og gjennomføringen gikk relativt smertefritt.

Billettsalget starter neste torsdag. Har du en tenåring i huset som er superfan bør vel julegaven være i boks.

Ble sint på scenen

Da Bieber var i Oslo i oktober løp han som sagt av scenen etter en sang. Bieber sølte vann like i nærheten av publikum som sto nærmest scenen.

Da han fikk et håndkle for å tørke opp, tok noen jenter tak i ham. Han ba dem om å slutte, de gjorde ikke det. Han sa: – Folkens, slapp av ikke gjør det.

Skjerpings!

Les også

Det er kanskje synd på privatpersonen Justin, men merkevaren Bieber burde snarest skjerpe seg, skriver Cecilie Asker

Tilhengerne hørte ikke på ham, men fortsatte. Da kastet han fra seg håndkle og sa at han ikke ville gjøre ferdig showet. Det var mange skuffede fans og tårevåte scener som utspilte seg den kvelden.

Tilbys billetter til ny konsert

Plateselskapet Universal melder i dag i en pressemelding at alle som var blant publikum på Chateau Neuf 29. oktober tilbys nå ny mulighet til å se Justin Bieber live på Telenor Arena i september 2016.

Alle deltakere vil bli kontaktet av den aktøren som utstedte billetten til arrangementet på Chateau Neuf, og blir tilbudt en konsertbillett til Purpose World Tours stopp i Norge. Den aktuelle billettypen som tilbys er ståplass.

Her stormer Bieber av scenen: