- Jeg er ingen hyggelig fyr

De to siste dagene har Steven van Zandt spilt for 80 000 mennesker på Valle Hovin. I kveld er han vert for norske indieband i en bakgård i Oslo.

I kveld er han host på Skaugum, mens norske band han har i stallen som The Launderettes, Cocktail Slippers og The Beat Tornados, står på scenen. NB! Tidlig konsertstart, 19.30. Det er helt gratis, men her er det førstemann til mølla som gjelder. Skaugum, Solligata 2. kl. 19.

-Folk spør ofte om jeg ikke trenger ferie når jeg har vært på turné. "Er du gal," sier jeg da, det er dettesom er ferien, å gå på scenen og spille konserter! Det er når jeg kommer hjem at jobbingen begynner, sier Steven van Zandt — bedre kjent som "Little Steven", gitaristen i Bruce Springsteens E Street Band, og som en av mafiatoppene, Silvio Dante, i Sopranos. Mandag og tirsdag spilte han, Bruce Springsteen og resten av bandet to stappfulle Valle Hovin-konserter, som er de raskest utsolgte i norgeshistorien. "Little Steven" er godt fornøyd med mandagens konsert, som fikk toppkarakterer av de fleste norske anmelderne.- Det var flott! Men det må ha vært kaldt for publikum. Jeg fryser så å si aldri på konserter, med alle lyskasterne og all bevegelsen på scenen, men mandag frøs faktisk jeg også. Det kom en sånn iskald vind innimellom, sier gitaristen.

Les hele saken med abonnement