Oslo-guide: Disse restaurantene besøker de når de savner mat fra hjemlandet

Vi har spurt ni personer med røtter fra ni forskjellige steder: Hvor får de den beste maten fra hjemlandet?

Xueqi Pang vokste opp på kjøkkenet til foreldrenes «Kina-kro» på Flisa. Hun vil ha den samme stemningen når hun spiser kinesisk i Oslo. Her får kjæresten Eskil Wie Furunes opplæring i bruk av spisepinner.
  • Siran Øzalp Yildirim
    Journalist

Kina, India, Vietnam, Polen, Pakistan, Thailand, Libanon, Tyrkia og Somalia.

Ni matglade mennesker, alle med bakgrunn fra andre land, avslører her sine hemmeligheter: De anbefaler sine favorittretter, restaurantenes spesialiteter og andre innsidetips. Lurer du på hva som gir forfatter Gulraiz Sharif den ultimate pakistanske metthetsfølelse? Eller hvilken rett fra Thailand som får altfor lite oppmerksomhet? Da bør du lese videre.

Les hele saken med abonnement