13 grunner til å date en småbarnspappa

Blogginnlegget «13 grunner til å date en småbarnsmamma» tok fullstendig av. Her kommer et glimrende svar fra en kar.

Kyrre Johansson er pappa til Majken - og klarer lett å komme opp med gode grunner til å date en småbarnspappa.

Torsdag presenterte Oslobys blogger Ida Slettevoll 13 grunner til å date en småbarnsmamma på sin blogg «Bokstavkjeks og singelliv». Det var åpenbart mange som kjente seg igjen, og Kyrre Johansson vil ikke være dårligere.

Her kommer hans svar, hentet fra Kyrres blogg, som vi har fått lov til å dele med dere:


13 grunner til å date en småbarnspappa

Kyrre Johansson

I det ganske land lever det en stor andel menn som har delt omsorg for sitt, eller sine barn. Mange kvinnerer nok ganske usikre på om en slik mann er noe for henne.Er det noe særlig å date en småbarnspappa, da? Det kan jeg trygt si — og her er 13 grunner til å date en småbarnspappa.

 • Han ligger ikke på latsiden, og er nå potensielt svigermors drøm.

Når en mor villig har latt far få ansvaret for barna, så tar han det ansvaret. Huset er garantert renere enn hos single barnløse fyrer som spiser pizza og take away fire dager i uken.

 • Mannen kan plutselig lage mat!

Det er liksom ikke til å komme unna at barna måha mat. Siden barn ikke kan lyve, vil en dårlig diett komme ganske raskt for dagen - og nettopp derfor lærer de fleste single småbarnspappaer seg å svinge stekespaden, og disker opp med salater og fiskeretter de ikke en gang kunne navnet på før.

 • Han er alltid hjemme.

Single småbarnsfedre faller raskt ut av fredagspilsrutinen på jobben. Det er rett og slett ikke tid til slikt lenger. Fredager uten barn brukes til å spille konsollspill med kompisene, og til å sove på sofaen. Det er plass til deg i armkroken hans når han spiller.

 • Han gråter av jentefilmene dine.

Alle menn gråter av filmer, men vi tør ikke innrømme det. Når man blir far, gjørfølelsesspekteret et kvantesprang- og plutselig kan man se statusoppdateringer på Facebook fullt av tårevåte fortellinger om at den filmen bare var sååååå søt. Skrevet av menn, der altså.

 • Han har mer penger enn før.

Faste forhold koster masse penger. Det skal innyndes, imponeres, og investeres. Småbarnsfedresom blir single etter at de er fylt 35 blir mer gniene - og har mer på bok enn før. Det er rett og slett for flaut å stå i leketøysbutikken og si til poden at sjørøverskipet er for dyrt. OBS: Han blir fattigere igjen etter athanhar begynt å date deg.

 • Han er like rund i formene som deg.

Single småbarnsfedre har akkurat like lite tid til å trene som deg, og både magenog stumpenblir større med årene. Det eneste som hjelper er å bli forelsket igjen - og på den måten i et desperat øyeblikk begynne å trene. Det gjelder begge to.

 • Du trenger ikke være redd for at du må produsere flere barn.

Menn som blir kastet ut i den vanvittig ukjente tilværelsen somaleneansvar for barn syvdager i strekk fører til (for mange), og bruker mange måneder på å få ting normalisert, de vil neppe potensielt utsette seg selv for det igjen.

 • Han kan plutselig synge med den mykeste stemmen.

Menn er veldig glad i barn som sover. Lesing og sang blir etter hvert et viktig middel for å få barna isøvn.Det skader ikke deg om han gjennomfører en italiensk serenade på sengekanten din, gjør det vel?

 • Du slipper å fikse alt selv.

En single småbarnsfar gjør alt han kan for åhuke tak i ei ny dame, og alt du trenger gjøre er å blafre med øyevippene ogsi: Jeg tror ikke det er så trygt å kjøre med vinterdekk nå...

 • Turene du aldri fikk eksen medpå, blir det nå plutselig for mange av.

Single småbarnsfedre er desperate til å finne på ting i helgene med barna. Det er galskap å holde dem inne en hel dag, og derfor er det bare en ting som gjelder- ut på tur! Når dette har pågått en stund, ser han gleden av å være ute i skogen - og plutselig ser vi igjen statusoppdateringer på Facebook derfar skryter av toppturer og skogturer både med og uten barna. Klarer du holde følge?

 • Hukommelse og punktlighet øker proporsjonalt i takt med antall bøter han får i barnehagen.

Menn hater å bli kjeftet på. Spesielt av kvinner. Etter en innkjøringsfase i barnehagen med å huske å lage turmat, ha med tørre klær, hente i tide, levere i tide, og så videre - utvikles det en enestående evne til å skjerpe seg. Dette kan du nyte godt av ved at han har blitt mye mer oppmerksom på detaljer.

 • Det blir skikkelig fete ferieturer.

Småbarnsfedre elsker all inclusive på ferie - så slipper han å gjøre alt han gjør til daglig. Ferie er ferie, og det kan du nyte i fulle drag - og han betaler. Husk også at han nå setter større pris på korte storbyferier, rett og slett for å komme litt bort fra kaoset. Igjen; dette kan du dra nytte av. Shopping. Shopping. Shopping. Han bærer, og han betaler.

 • Det er enkelt å bli kvitt en småbarnsfar hvis du går lei.

Det erbare å bytte om på ukene du har dine egne barn. Småbarnsfedre planlegger hele livet etter hvilket ukenummer det er - og han har kjøpt billetter til ferieturer og konserter mange måneder frem i tid. Bytte av uke er helt uaktuelt.
Skriblet ned på en halvtime torsdag 7. mai 2015 etter ide fra13 grunner til å date en småbarnsmamma.