Skadet mann på Grünerløkka i Oslo døde – kvinne pågrepet

En mann i 20-årene er død etter å ha blitt påført skader i en leilighet på Grünerløkka i Oslo. En kvinne i 30-årene er siktet for drap.

Politi og AMK ble varslet rundt klokken 17.30 søndag om en hendelse på Grünerløkka.

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 17.30 søndag. De første opplysningene gikk ut på at mannen var funnet med blødende skader og fikk legebehandling på stedet.

En kvinne i 30-årene befant seg også i leiligheten da nødetatene ankom adressen på Grünerløkka.

– Mannen i midten av 20-årene er dessverre bekreftet død. Kvinnen i 30-årene som var på stedet, er pågrepet. Vi jobber med å komme i kontakt med eventuelle vitner og kan derfor ikke gå ut med hvilken type skader avdøde har, opplyser operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt.

Inngangen til bygget er nå sperret av politiet.

Her føres den drapssiktede kvinnen bort.

Politiet opplyser til pressen at de ikke foreløpig vet foranledningen til hendelsen, eller relasjonen mellom siktede og avdøde.

– Det er noe som tyder på at det er en relasjon, men vi kartlegger den foreløpig, sier innsatsleder Svend Bjelland til pressen på stedet.

Han sier at skadene til mannen var «såpass alvorlige» at han ble erklært død etter relativt kort tid. Mannen ble funnet i utgangen som er tilknyttet adressen, opplyser Bjelland.

Kvinnen er siktet for drap, opplyser krimleder Kjersti Myhre til VG. Kvinnen skal ikke ha vært skadet. Det skal ikke være noe som tyder på at det er flere involverte i hendelsen.

I 21-tiden var kvinnen ennå ikke avhørt, opplyser politiet til NRK.

Det var et stort oppbud med politi og ambulansepersonell til stede på Grünerløkka i Oslo.