Oslo

Minnemarkering for Dhenujen Yogathas

Mange barn og voksne møtte mandag opp utenfor Furuset Senter i Oslo for å minnes 13 år gamle Dhenujen Yogathas som døde etter en påkjørsel.

Mandag var det minnemarkering i Oslo for 13 år gamle Dhenujen Yogathas som døde etter at han ble påkjørt i Maria Dehlis vei i nærheten av Grorud stasjon i Oslo torsdag 17. desember.
  • NTB

De frammøtte tente lys og la ned blomster utenfor Furuset Senter i bydel Alna for å minnes Dhenujen Yogathas. 13-åringen ble påkjørt i Maria Dehlis vei i nærheten av Grorud stasjon torsdag 17. desember og døde av skadene dagen etter. En mann i 30-årene er siktet for uaktsomt drap etter påkjørselen.

På en vegg ved Furuset Senter ble det hengt opp et banner med et bilde av Dhenujen sammen med frasen «Alle skal være venner», som ifølge NRK er hentet fra en sangtekst han likte å synge.

Til minnemarkeringen var det hengt opp et banner på en vegg med et bilde av Dhenujen sammen med frasen «Alle skal være venner», som ifølge NRK er hentet fra en sangtekst han likte å synge.

– Han var rett og slett en unik ung gutt. Han spredte glede og kjærlighet til alle rundt seg. Som vi kan se på oppmøtet, har han berørt et helt lokalsamfunn, sier barne- og ungdomsarbeider Nadir Eledrissi i Furuset Forum til NRK.

Les også

  1. Mann siktet etter påkjørsel av tenåring i Oslo

  2. Bildrapssiktet hadde flaske med GHB i bilen

Les mer om

  1. Oslo
  2. Trafikkulykker