Politiet: Ingen er pågrepet etter knivstikking i Oslo sentrum

Politiet opplyste torsdag ettermiddag at de hadde pågrepet en person for knivstikkingen i Brugata. Men mannen er ikke siktet.

Flere politipatruljer var på plass i Brugata i Oslo etter at en person ble knivstukket.

Mannen som ble knivstukket ble sendt til sykehus med det som ble antatt å være alvorlige, men ikke livstruende skader. Da han kom til behandling, viste det seg at skadene ikke var veldig alvorlige.

– Nei, skadene oppgis ikke å være alvorlige. Vi har heller ikke pågrepet noen i saken. Politiet har ingen opplysninger gjerningspersonens identitet, sier leder på Krimvakten, Trine Jorkjen til Aftenposten.

Politiet fikk melding om hendelsen rundt klokken 08.30 torsdag. Hendelsen skjedde ved 7-Eleven i Brugata i Oslo, et område hvor det ofte oppholder seg mange narkomane og hvor det foregår narkotikaomsetning.

– Saken etterforskes ved Sentrum politistasjon. Vi har ikke avdekket hva som var årsaken til knivstikkingen, sier Jorkjen.

Vitne til VG: Uprovosert angrep

Politiet sier det er for tidlig å si noe om motivet for handlingen.

Knivstikkingen skal ha skjedd utendørs. Et vitne VG har snakket med, sier angrepet skjedde helt uprovosert. Han fulgte etter gjerningsmannen en periode, men vedkommende begynte å løpe da han så at noen fulgte etter ham. Ifølge vitnet ble fornærmede knivstukket i ryggen.

13.40 meldte politiet på Twitter at en person var pågrepet. Politiet fant frem til mannen i en leilighet på Enerhaugen.

Senere har politiets etterforskning vist at det ikke har vært grunnlag for å sikte mannen for ugjerningen.