Oslo

Person funnet skadet ved kjøpesenter. Politiet søker etter gjerningsperson.

En mann ble knivstukket utenfor Sandaker senter i Oslo onsdag kveld. Mannen betegnes som lettere skadd, og politiet leter etter gjerningspersonen.

Store styrker fra nødetatene var på plass ved Sandaker senter onsdag kveld.
  • Marita E. Valvik
  • NTB

– Fornærmede betegnes som lettere skadd og har fått behandling for skadene på Ullevål sykehus. Politiet er fremdeles på åstedet og jobber med teknisk og taktisk etterforskning. Søket etter gjerningsmannen pågår fremdeles, opplyser Oslo politidistrikt litt etter klokken 21 onsdag kveld.

Politiet mener det er nærliggende å anta at voldshendelsen nettopp hadde funnet sted da brannmannskaper kom over den skadde mannen rett etter klokken 20 tidligere på kvelden.

– En mann ble sett løpende fra stedet og inn i bygningen som huser senteret. Dette er ikke bekreftet, så vi leter etter en mulig gjerningsperson både i bygningen og i området rundt, opplyste operasjonsleder Christian Kron Engseth til NTB.

Klokken 1 natt til torsdag opplyser politiet til NTB at de fortsatt søker aktivt etter gjerningspersonen.

Mannen som ble sett løpende fra stedet, var cirka 170 centimeter høy, mørk i huden, bar svart skyggelue og en svart Peak Performance-jakke.

I sitt varsel til politiet har de beskrevet skadene som stikkader, men politiet vet ikke hva slags stikkvåpen som er blitt brukt.

Den skadde fikk førstehjelp på stedet og ble deretter brakt til sykehus med høyst uvisst skadeomfang, opplyste Engeseth.

Politiet fotografert inne på Sandaker s

Flere patruljer søker nå etter en person som muligens ble sett løpende inn i bygningen. Politiet søker derfor gjennom både Sandaker senter og i området med flere patruljer.

Personen politiet søker etter blir beskrevet som «mann, mørk i huden, ca. 170 cm høy, iført sort Peak Performance-jakke og sort caps».

Saken oppdateres