16 år gammel gutt hugget i ansiktet ved Bogerud T-bane i Oslo. Én person er pågrepet.

En 16 år gammel gutt er hugget i ansiktet med en stor knivlignende gjenstand ved Bogerud T-bane i Oslo, opplyser politiet. Gutten har fått store ansiktsskader.

En politimann snakker med den pågrepne personen som sitter inne i politibilen.

Politiet fikk klokken 18.25 melding om slagsmål med flere involverte ved Bogerud T-banestasjon i Oslo.

Et vitne på stedet som ringte etter ambulanse, sier til Aftenposten at mellom 10 og 12 personer skal ha vært involvert i slagsmålet. De skal ha vært elever i videregående-alder. Vitnet ønsker ikke å oppgi navnet sitt.

– Det startet inne på T-banestasjonen. Så løp gutten bortover, men ble fanget av resten av ungdommene, sier det anonyme vitnet til Aftenposten.

Angrepet skjedde like utenfor selve T-banelinjen.

Politiet fikk kl. 18.25 melding om slagsmål med flere involverte ved Bogerud T-banestasjon i Oslo.

Ifølge VG sier politiet at det skal ha vært rundt åtte personer involvert. Alle skal være unge personer.

Et annet vitne med fornavnet Eirik mener elevene kan ha vært mellom 15 og 16 år gamle. Han ønsker ikke å oppgi etternavnet sitt.

– Den skadede er kjørt til legevakt for å få behandling, og vi håper på å få snakke mer med fornærmede når vedkommende er ute av legevakta, opplyser operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen til NTB.

Én pågrepet

En person er pågrepet og politiet søker nå bredt etter en eller flere gjerningspersoner til, opplyser operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen, til Aftenposten.

– Vi har egentlig en ganske god oversikt over hvem vi mener er interessante, og hva som har skjedd, sier innsatsleder Sven Bjelland til NRK.

Innsatsleder Sven Bjelland mener politiet har god kontroll på hva som har skjedd.

Torsdag kveld er politiet i gang med å gjøre omfattende søk etter resten av de involverte, blant annet i skogen mellom Bogerud og Bøler.

Politiet er også i gang med å gjennomgå video fra området og vitneavhør.

Til NTB sier Pedersen:

– Flere løp fra stedet da politiet kom, og én person ble liggende igjen. Vedkommende som lå igjen har et stort, dypt kutt i ansiktet.

Ulike vitner har gitt forskjellige forklaringer til politiet om angrepet og fortalt at gutten ble hugget i ansiktet med en stor kniv, machete eller øks.

– Politiet er på stedet, og det er iverksatt søk i området, sider Pedersen.

Han understreker at dette trolig dreier seg om et oppgjør.

– Ingenting tyder på at dette er tilfeldig, legger han til.