Kvinne knivstukket på Rodeløkka

Politiet har pågrepet en mann i 20-årene etter at en kvinne ble knivstukket i Oslo. Kvinnen i begynnelsen av 20-årene er sendt til sykehus, men er ikke livstruende skadd.

En mann tidlig i 20-årene er pågrepet etter en knivstikking i området. Det melder Oslo politidistrikt på Twitter torsdag kveld.

– Vi fikk melding klokken 19.49 at noen hadde observert en blødende kvinne. Hun kom ut fra en leilighet i området. Omtrent samtidig kom en mann med kniv ut fra samme adresse. Vi fikk kontroll på kvinnen, mens mistenkte ble pågrepet noen hundre meter unna åstedet, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til Aftenposten.

Kvinnen, som også er tidlig i 20-årene, får nå behandling på sykehus. Hun skal ikke være livstruende skadet.

Blodig gjerningsmann?

Politiet forsøker å få lokalisert leiligheten, der man tror knivstikkingen skal ha skjedd.

– De to skal ha vært sammen da dette skjedde. Vi jobber ut fra teorien om at dom at det skjedde i en privat leilighet. Den pågrepne kjørt i arresten, og vi jobber nå med avhør av vitner og sikring av spor, sier operasjonslederen.

– Hva gjør at politiet mistenker at denne mannen er gjerningsmannen?

– Jeg vil ikke nå si mer enn at det skyldes spor på mannen, svarer Jøkling.

Masseslagsmål

Også tidligere samme uke måtte politiet gripe inn i samme område, da rundt ti personer var involvert i et masseslagsmål i Trondheimsveien på Rodeløkka.