Oslo

Mannen som er siktet for Prinsdal-drapet, er utlevert fra Ungarn

Halil Kara ble skutt og drept utenfor Prinsdal Grill sørøst i Oslo fredag for snart to uker siden. Foto: Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Den 20 år gamle mannen som er siktet etter drapet på Halil Kara (21) i Prinsdal 10. januar, kom til Norge tirsdag ettermiddag.

  • NTB

– Han sitter nå i arrest, og politiet ønsker å avhøre ham torsdag. Det tas sikte på å fremstille ham for varetektsfengsel førstkommende fredag, skriver politiet i en pressemelding onsdag kveld.

20-åringen ble pågrepet på grensen mellom Ungarn og Serbia torsdag i forrige uke. Norsk politi fikk allerede dagen etter pågripelsen klarsignal til å hente den drapssiktede mannen i Ungarn.

To andre unge menn er også siktet for drap eller medvirkning til drap på Halil Kara (21), som ble skutt i hodet ved Prinsdal Grill sørøst i Oslo fredag 10. januar. Disse er varetektsfengslet.

– Per nå er det ikke noe annet nytt politiet ønsker å gå ut med nå. Men vi vil informere hvis det blir ytterligere utvikling i saken eller det fremkommer opplysninger fra etterforskningen vi kan gå ut med, skriver politiet i pressemeldingen.

Les også

  1. Norsk politi skal hente drapssiktet i Ungarn i løpet av kort tid

  2. Politiet: 20-åringen som er siktet i Prinsdal-saken, har tilknytning til gjengmiljøet

  3. 20-åringen siktet etter Prinsdal-drapet pågrepet i Ungarn

  4. Prinsdal: Politiet knytter ny siktet til gjengmiljøet

Les mer om

  1. Drap
  2. Oslo
  3. Politiet
  4. Etterforskning