Oslo

Hektisk for politiet i natt: Flere pågrepet i Hegdehaugsveien

Det har vært mye folk på utestedene i Hegdehaugsveien i natt, noe som har skapt endel ordensforstyrrelser. Nå sitter fire menn i arresten.

  • Wasim Riaz
    Wasim Riaz
    Journalist

Natt til fredag har vært ganske hektisk for politiet i Oslo. Det startet med en knivstikking i Oslo sentrum. Deretter har det vært flere ordensforstyrrelser i Hegdehaugsveien.

Ved 02.45-tiden fikk politiet melding om at flere personer sloss i den populære utelivsgaten rett ved slottet. Da politiet stoppet slåsskampen, skal en av kamphanene ha spyttet blod i ansiktet til en politimann.

– I denne episoden ble to menn pågrepet. Den ene for å ha deltatt i slåsskampen. Den andre for å ha spyttet blod på politiet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til Aftenposten ved 05.30-tiden.

Les også

Aftenposten om brannen i 1938: 29 mennesker omkommet i Hegdehaugsveien 32 i går natt

Måtte bruke pepperspray

Like etter stoppet noen vektere en mann som hadde knust ruten på et utested.

– Denne mannen var veldig utagerende og amper. Han ble til slutt pågrepet, sier Stokkli.

Etter de ovennevnte episodene valgte en patrulje å være til stede i Hegdehaugsveien for å observere det som skjedde. Da kom en mann bort til politibilen og spyttet på den.

– Da politimennene prøver å prate med mannen, går han til angrep på tjenestemennene. Han agerer så kraftig at politiet må bruke pepperspray for å roe ham ned, sier Stokkli.

Også denne karen ble pågrepet til slutt.

Les også

De håper at ny teknologi kan hindre butikkdød og sørge for at mangfoldet overlever

– Ikke bra

Alle de fire pågrepne er menn i 20- og 30-årene.

– Det er mange som pleier å være ute i Hegdehaugsveien natt til fredag. Det er ikke bra at noen oppfører seg på denne måten, sier Stokkli.

Les mer om

  1. Krim