Oslo

Ingen pågrepet etter at opptil 15 gutter brutalt ranet 14-åring

Ingen er pågrepet etter at en 14-åring ble ranet, sparket og slått av opptil 15 andre gutter på Dælenenga i Oslo mandag kveld. Men politiet sier de har gode spor i saken.

Det var her, i nærheten av Dælenenga idrettsplass, at 14-åringen ble ranet og utsatt for omfattende vold av en gjeng på inntil 15 gutter. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
  • NTB

Det opplyser politiet i Oslo til NTB tirsdag ettermiddag. Saken etterforskes av ungdomsetterforskningsenheten på Grønland politistasjon.

Det var en tilfeldig forbipasserende som fant 14-åringen like etter klokken 20 mandag.

– Det skjedde ved Dælenenga idrettspark ved Grünerløkka Det skal ha vært 12-15 gutter av nordafrikansk eller somalisk opprinnelse som gikk løs på en gutt, sa operasjonsleder Christian Engeset i Oslo politidistrikt til NTB mandag kveld.

14-åringen ble fraranet mobiltelefonen og ble slått og sparket i hodet, kroppen og beina. Ambulanse ble tilkalt, og gutten fikk førstehjelp på stedet. Han har forklart at de som ranet ham var unge, under 18 år.

– Vi har noen gode spor som vi jobber videre med, men jeg kan ikke gå i detalj. Vi har snakket med mange vitner, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til Aftenposten.

De mistenkte løp nordover i retning Sannergata, har ransofferet forklart.

Les også

  1. Ung gutt ranet, slått og sparket av 12-15 personer i Oslo

  2. Mann knivranet på Grünerløkka - politiet pågrep mistenkt

  3. Ektepar i 70-årene knivranet og bakbundet i sitt eget hjem

  4. Mann truet med kniv og ranet på Grønland

Les mer om

  1. Politiet
  2. Ran