Pågrepet etter skyting i Oslo – mistenkt for å ha skutt mot tilfeldig mann på gaten

En mann i 30-årene er pågrepet etter at det ble skutt fra en leilighet i Christies gate øverst på Grünerløkka.

En mann i 30-årene ble pågrepet inne i en leilighet i Christies gate etter at det skal ha blitt skutt fra balkongen i leiligheten mot en mann nede på en gangvei.

Politiet melder at det er avfyrt skudd, men at ingen er blitt skadet.

– En person har forklart at han var ute på gaten da en annen person siktet på ham fra en balkong. Det ble avfyrt ett skudd, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt.

Flere vitner hørte skuddet bli avfyrt, men politiet hadde ved 18-tiden fortsatt ikke funnet prosjektil eller tomhylse. Politiet mener det er blitt skutt med skarp ammunisjon.

Bevæpnet politi rykket lørdag kveld ut til en bygård i Christies gate på Torshov etter at det ble skutt fra en av leilighetene.

Politiet rykket ut til adressen med flere enheter og begynte å jobbe for å finne riktig leilighet. Etter noen minutter var leiligheten identifisert og en mann ble pågrepet.

– Det skal ikke være noen relasjon mellom fornærmede og gjerningsmannen, sier Stokkli. Fornærmede skal ha forklart at han ikke vet hvem gjerningsmannen er. Politiet har ikke avklart om det kan ha vært en foranledning til skyteepisoden.