Oslo

Slåsskamp mellom titalls ungdommer på Stovner

Ingen skal være alvorlig skadet. Flere politipatruljer er nå på stedet.

Politiet rykket ut til Stovner etter melding om slåssing og knuffing torsdag kveld.
  • Julie Berg Melfald
    Journalist
  • Thomas Olsen
    Journalist

Klokken 21 fikk politiet meldinger om slåssing og knuffing mellom en stor gjeng ungdommer i nærheten av Stovner senter. Et vitne skal ha ment det dreide seg om rundt 30 ungdommer, uten at politiet foreløpig kan bekrefte antallet, sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Marita Aune.

– Vi fikk meldinger om slagsmål og hissig stemning mellom en titalls ungdommer. Politiet var raskt på stedet, forteller Aune.

En blødde neseblod

Da politiet ankom hadde mange av de involverte begynt å løpe i ulike retninger. Patruljen fikk likevel tatt kontroll på en håndfull personer. Det blir nå foretatt nærmere undersøkelser på hvem som var involvert og hva som skjedde.

Aune sier de foreløpig ikke vet hva foranledningen til slåsskampen var. Det var en person som blødde fra nesen, men ellers skal politiet ikke ha vært i kontakt med andre skadede.

– Vi søker nå etter flere ungdommer i området og prater med dem vi har anholdt.

Det skal ikke ha vært våpen involvert, ifølge operasjonslederen.

Skal ha bunnet i bagateller

Aftenpostens reporter var på stedet kort tid etter at situasjonen var avklart, og kunne rapportere at det fortsatt var en god del ungdommer rundt omkring i området. Mange hadde vært på ungdomsklubben i nærheten.

Bakgrunnen for slåsskampen skal ha handlet om bagateller, får Aftenposten oppgitt, uten å få nærmere detaljer bekreftet.

Les mer om

  1. Politiet
  2. Oslo
  3. Krim