Oslo

Ber til Allah for Kongen

Bak denne blomsterhilsenen fra imam Sayyid Ikram Shah Jilani i World Islamic Mission ligger det en bønn fra menighetens 5500 medlemmer om at kong Harald raskt må bli frisk.

  • Forf>knut Snare (foto)
  • <forf>bjørn Skomakerstuen <

— Den hellige profeten Mohammed hadde som sedvane å hilse på en nabo når han var syk, sier imam Sayyid Ikram Shah Jilani fra World Islamic Mission. I formiddag var den åndelige lederen for Norges nest største muslimske menighet på plass på Slottet for å vise omtanke for Kongen og hans familie. Under bønnen på fredag skal Kongens helsetilstand vies ekstra oppmerksomhet, sier imamen.- Vi håper han raskt blir frisk.17. mai gleder vi oss til å se ham vinke fra Slottsbalkongen igjen, sier imam Sayyid Ikram Shah Jilani til Aftenposten Aften.

Mange hilsener

Og at det norske folk bryr seg, er det ingen tvil om. - De siste dagene har vi mottatt et vell av blomster og hilsener fra familie, venner, organisasjoner og enkeltmennesker. Dette gleder kongen, sier Wenche Rasch, informasjonssjef på Slottet.I følge Rasch har kongen det bra, og er ved godt mot.

Les også