Flere skudd avfyrt mot leilighet i Oslo

Politiet rykket ut til Furuset i Oslo etter mange meldinger om smell fra området. Det er blitt avfyrt flere skudd gjennom et boligvindu.

Flere personer lå og sov i en leilighet på Furuset da det ble avfyrt skudd gjennom et vindu natt til onsdag. Ingen ble skadet i hendelsen.

«Vi kan bekrefte at det er blitt skutt gjennom et vindu på stedet. Det gjennomføres nå åstedsundersøkelse samt avhør av aktuelle vitner», skriver Oslo-politiet på Twitter.

– Vi fikk inn flere meldinger om smell i området kl. 01.39, og én av dem som kontaktet oss var en av de fornærmede som hadde våknet av smellene og oppdaget at det var skutt gjennom et vindu i leiligheten, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt.

Politiet har foreløpig bare funnet ett kulehull.

Bevæpnet politi

Det var flere personer som sov i leiligheten, men ingen er blitt skadet. Ifølge Sylju var det ingen barn til stede.

– Det er for tidlig å si hva som ligger bak hendelsen, vi har ingen konkrete mistenkte og har ikke pågrepet noen. Det er heller ikke noe som tyder på at det er noen konflikter som omhandler personene i leiligheten, sier hun.

Politiet har flere bevæpnede patruljer på stedet og det vil bli foretatt vitneavhør og krimtekniske undersøkelser.

Politiet ser alvorlig på hendelsen og er interessert i alle observasjoner av bevegelser på stedet både i forkant og i etterkant av hendelsen.