Person døde etter å ha blitt hentet opp av vannet i Bjørvika

Personen ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Det er uvisst hvordan vedkommende havnet i vannet.

Nødetatene rykket ut til Bjørvika ved halv syv-tiden i morges etter melding om livløs person i vannet.

Ved 06.30-tiden i morges rykket nødetatene ut til Bjørvika i Oslo, hvor en person ble funnet livløs i vannet. Personen ble fraktet til sykehus, men klokken 09.40 melder politiet på Twitter at livet til personen ikke sto til å redde.

Politiet etterlyser vitner i saken. Det var en tilfeldig forbipasserende som mandag morgen meldte fra til politiet om den livløse personen i vannet.

– En person er tatt opp av vannet, og det pågår livreddende tiltak, opplyste operasjonsleder Andre Kråkenes til Aftenposten klokken 06.45.

Klokken 07.17 skrev politiet på Twitter at personen var kjørt til sykehus. Det er uvisst hvordan vedkommende havnet i vannet.

Ifølge VG dreier det som en mann som hadde puls da han ble fraktet til sykehus.

– Vedkommende ble erklært død på sykehuset. Vi vet ikke hva som har skjedd med ham, men er selvsagt interessert i å finne det ut, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet ber folk som har opplysninger, ringe 22 66 99 41 før klokka 15.30 og 22 66 99 66 etter dette klokkeslettet.

– Vi har ikke flere opplysninger om ham og er derfor interessert i å komme i kontakt med eventuelle vitner. Det er ikke noen konkret foranledning til dette. Det er en generell oppfordring, understreker Lie.