To personer knivstukket på Tøyen i Oslo

To personer er knivstukket i Jens Bjelkes gate på Tøyen i Oslo. En er hardt skadet, mens den andre har lettere skader.

To personer ble knivstukket på Tøyen i Oslo natt til søndag. Her blir en av de involverte kjørt bort iført hvit kjeledress.

Politiet ble varslet om knivstikkingen klokken 05.03 søndag morgen. Det skal ha vært vitner i en leiligheten på Tøyen som kontaktet politiet.

– Det var flere til stede i det som karakteriseres som et slagsmål. To menn er blitt knivstukket. En er alvorlig skadet, den andre lettere skadet. Begge er kjørt til Ullevål universitetssykehus, opplyser operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til Aftenposten.

En av de skadede, en mann i 50-årene, skal ifølge Ullsand ha status som mistenkt. Den andre skadede er en mann i 20-årene.

Sykehuset opplyser søndag morgen at mannen har alvorlige, men ikke livstruende skader. Også den mistenkte gjerningsmannen får behandling for lettere skader på sykehuset.

Knivstikkingen skjedde i en leilighet på Tøyen i Oslo natt til søndag. Her blir en av de involverte ført ut av bygården iført hvite kjeledress.

Tre andre til stede

Tre andre personer er blitt avhørt på stedet og senere kjørt bort fra leiligheten. De har foreløpig status som vitner.

– Det kan endres slik at flere blir siktet. Det er for tidlig å si noe om nå. Kriminalteknisk jobber fortsatt på stedet, opplyser operasjonsleder.