Oslo

Bevæpnet politi på stedet etter at død person ble funnet på Bjørndal i Oslo

Politiet betrakter dødsfallet som mistenkelig og har satt i gang en like omfattende etterforskning som man ville gjort i en drapssak. Det er ikke gjort noen pågripelser.

Politiet kan hverken bekrefte eller avkrefte om det er skjedd noe kriminelt. Bevæpnet politi er her på vei til funnstedet for å foreta rundspørring. Foto: Hans O. Torgersen

 • Eirik Husøy
  Journalist

Politifolkene som foretar undersøkelser i nabolaget er bevæpnet.

– Det er en konkret vurdering som er foretatt ut fra omstendighetene, uten at jeg kan gå nærmere inn på det, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til Aftenposten.

Det var en politipatrulje som fant den døde personen ved 14-tiden. Politiet ble sendt til stedet etter at man fikk inn en bekymringsmelding.

Kvinne bor i leiligheten

Etter det Aftenposten får opplyst på stedet, er det en kvinne som bor i den aktuelle leiligheten, men politiets kriminalvakt kan ved 17-tiden ikke bekrefte at det er en kvinne som er funnet død.

– På bakgrunn av funn som er gjort inne i leiligheten, ønsker vi å gjøre flere etterforskningsskritt. Vi betrakter dødsfallet som mistenkelig, sier operasjonsleder Line Skott ved Oslo politidistrikt til VG. Hun legger til at det ikke er gjort noen pågripelser i saken.

Politiet er fortsatt på stedet og vil bruke flere timer der torsdag ettermiddag, opplyser Kriminalvakten i Oslo politidistrikt til Aftenposten.

Politiets kriminalteknikere gjør seg her klare til å gå inn i leiligheten der den døde kvinnen ble funnet. Foto: Hans O. Torgersen

Politiet mottok bekymringsmelding

Politiet reiste til stedet på grunn av en bekymringsmelding de mottok klokken 11.36, skriver TV 2, som også skriver at det er en kvinne som er funnet død. Dette vil ikke politiet bekrefte.

– Politiet får ofte melding fra andre etater som vil ha bistand fra politiet av forskjellige grunner, og da ble det funnet en død person på stedet, sier Skott til TV 2.

Politiets kriminalvakt kunne ved 17-tiden ikke bekrefte at det er en kvinne som er funnet død.

Var ikke andre personer i leiligheten

Den døde personen er ikke formelt identifisert. Det skal ikke ha vært andre personer i leiligheten da de ankom. Politiet kan hverken bekrefte eller avkrefte om det er skjedd noe kriminelt.

Saken oppdateres.

Les mer om

 1. Krim
 2. Politiet
 3. Etterforskning

Relevante artikler

 1. OSLO
  Publisert:

  Fire pågrepet etter væpnet ran av leilighet på Aker brygge

 2. NORGE
  Publisert:

  Kvinne i 20-årene funnet død i leilighet i Bergen

 3. OSLO
  Publisert:

  SISTE: Politiet orienterer om mistenkelig dødsfall

 4. OSLO
  Publisert:

  Politiets åstedsgranskere undersøkte dødsfall

 5. OSLO
  Publisert:

  Skyteepisode på Stovner: Fortsatt ingen pågrepet

 6. OSLO
  Publisert:

  Politiet måtte gi opp jakten på person som truet med hagle. Har overvåkingsbilder.