Rekkehus sto i full fyr på Brannfjell i Oslo

Et rekkehus i Vestengsvingen på Brannfjell ved Ekeberg i Oslo sto tirsdag kveld i full fyr. Nå er brannen slukket.

Brannmannskapene greide å hindre at brannen i en firmannsbolig skulle spre seg til de andre boenhetene da en av de midterste tok fyr.
  • Karen Tjernshaugen

– Det er en firemannsbolig. Brannen er i en av de midtre boligene. Vi er på stedet og er igang med slukking, sa fungerende vaktkommandør Lars Lindav ved Oslo brann- og redningsetat. Han mottok varselet klokken 18.

Brannmannskapene meldte ved 18.25-tiden at de begynte å få kontroll og at de forsøkte å hindre at brannen skulle spre seg til de andre boligene.

Litt før klokken 20 melder politiet på twitter at brannen nå er slukket.

Nødetatene fikk melding om brannen klokken 18, tirsdag kveld. Da de kom til adressen på Ekeberg sto en boenheet i full fyr.

– Da vi kom frem, var boligen i full fyr. Det er tre registrerte beboere i boligen som brenner, vi har foreløpig ikke klart å redegjøre for alle. I firemannsboligen er det registrert i alt åtte personer. Vi jobber nå med å kontakte dem, sa operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt ved 18.30-tiden.

Noen minutter senere hadde politiet kontroll på alle beboerne. Tre personer ble evakuert fra den brennende boligen. To av dem har pådratt seg røyskader.

Brannvesenet meldte ved 18.30-tiden at de begynte å får kontroll, men jobbet for å hindre spredning til naboenhetene.