Oslo

Mann truet med kniv og ranet på Grønland

Politiet i Oslo jakter nå på tre unge menn som skal ha knivtruet en bileier som ville parkere i Mandalls gate på Grønland ved 18-tiden i kveld. Mannen ble også frastjålet mobiltelefonen sin.

  • Håkon Letvik
    Håkon Letvik

Politiet fikk melding om at mannen ville parkere, og at tre unge menn krevde 100 kroner av ham. Deretter skal de ha vist frem en kniv. Da bileieren ville kjøre av sted, ble bilen hans påført flere bulker.

– Han har opplyst at det var tre somaliske ungdommer, én iført en grønn jakke, de øvrige hadde mørke klær. De skal også ha tatt mannens mobiltelefon, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet.

Politiet leter etter gjerningsmennene, og ber om tips fra personer som kan ha opplysninger om saken.

Jøkling sier til NTB at de ikke kan utelukke at de tre har gjort lignende lovbrudd i samme del av Oslo tidligere. De regner med at de er hjemmehørende i området.

– Vi går nå gjennom overvåkingsvideoer og vil følge opp denne saken, men så langt er ingen pågrepet, sa han i 20-tiden onsdag.

Politiet fikk tidligere på kvelden et tips om at gjengen var sett et sted på Grønland, men da patruljen kom dit, var det ingen som passet til beskrivelsen.

Les mer om

  1. Politiet
  2. Grønland
  3. Ran