Mann funnet med stikkskader i nakken i Oslo

En mann er fraktet til sykehus med alvorlige skader. Gjerningsmannen skal ha stukket av på sparkesykkel. Hendelsen fremstår ikke som tilfeldig, ifølge politiet.

Den skadede mannen ble funnet i Christian Kroghs gate i Oslo sentrum.

En person er funnet med skader i overkroppen i Christian Krohgs gate i Oslo sentrum. Politiet søker etter en gjerningsperson.

– En person er knivstukket i nakken. En antatt gjerningsperson stakk fra stedet på sparkesykkel, sier politiet på stedet til VG.

Operasjonslederen sier at den skadede personen er en mann. Han er nå kjørt til sykehus. Tilstanden hans beskrives som alvorlig.

Her går Christian Kroghs gate:

Ingen er pågrepet

– Ingen personer er foreløpig pågrepet, men vi har store ressurser på stedet. Det er heller ikke gjort noe beslag ennå, sier Nysæter.

Gjerningsmannen skal ha stukket av på sparkesykkel i retning Grünerløkka. Politiet beskriver gjerningspersonen som mørk i huden, med skjegg, ca. 20 år gammel. Han skal ha vært kledd i blå hettegenser og sort jakke over denne.

– Basert på informasjon politiet har innhentet, fremstår ikke hendelsen tilfeldig. Vi kommer pr. nå ikke til å gå nærmere inn på hendelsesforløp av hensyn til etterforskningen, opplyser politiet klokken 17.46.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.33.

– Det var en person på stedet som tok kontakt med politiet, sier operasjonslederen.

Politiet jobber nå med å innhente opplysninger om hva som skal ha skjedd.

Christian Krohgs gate går fra Brugata til Storgata ved Nybrua.