Politiet utelukker ikke flere pågripelser etter Tøyen-knivstikking

En mann er pågrepet etter knivstikkingen på Tøyen i Oslo natt til søndag, men politiet ser ikke bort fra at flere kan bli pågrepet i saken.

Knivstikkingen skjedde i en leilighet på Tøyen i Oslo natt til søndag. Her blir en av de involverte ført ut av bygården iført hvit kjeledress.

En mann i 50-årene ble brakt til Ullevål sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader etter voldsepisoden som fant sted i en leilighet i Jens Bjelkes gate. Mannen i 20-årene som er pågrepet og siktet for knivstikkingen, fikk behandling for lettere kuttskader han trolig fikk i basketaket.

I tillegg til det politiet tror er gjerningsmannen, ble tre personer som var i leiligheten da politiet ankom, innbrakt med tanke på avhør.

– Vi er helt i den innledende fasen av etterforskningen for å kartlegge hva som skjedde i leiligheten. En er pågrepet, og vi utelukker ikke flere pågripelser i denne saken. I dag foretar vi avhør og sikrer spor, sier jourhavende jurist Inga Porsmo i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken 5 natt til søndag. Det befant seg en del personer i leiligheten da politiet ankom, blant dem de tre som har status som vitner. De blir omtalt som bekjente av både offeret og mistenkte, opplyste operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB søndag.

Kriminalteknikerne startet sine undersøkelser i leiligheten søndag morgen. Saken etterforskes ved Sentrum politistasjon.