Gabriella (11) danset med Justin Bieber: - Det var helt fantastisk!

Fredag kveld sto superstjernen Justin Bieber på scenen på Telenor Arena foran mer enn 20.000 tilskuere. Det gjorde også norske Gabriella Østlie Chacon (11).

Gabriella Østlie Chacon var blant de heldig utvalgte som fikk danse sammen med Justin Bieber. Her sammen med Biebers faste danser Mona Berntsen.
  • Kristine Hellem Aanstad

Fredag kveld gikk startskuddet for to Justin Bieber-konserter i Telenor Arena. En som skal på kveldens konsert, er Gabriella Østlie Chacon. For henne ble opplevelsen ekstra spesiell:

Hun var nemlig ett av fire barn som er blitt valgt ut til å stå på scenen å danse sammen med Bieber - fremfor 20.0 00 mennesker.

11-åringen var på plass på Telenor Arena noen timer før konsertstart for å ha en gjennomgang av opptredenen sammen med Biebers dansere.

Gabriella på scenen sammen med Bieber fredag kveld.

- Utrolig gøy

– Det var utrolig gøy! Vi øvde på koreografien og fikk beskjed hvor vi skulle stå på scenen. Danserne var veldig flinke og hyggelige, sa Gabriella til Aftenposten.

Låten som de unge danserne var med på heter «Children».

– Det blir helt fantastisk å stå der oppe på konserten i kveld, men jeg er jo selvfølgelig litt nervøs, sa 11-åringen før konsertstart.

Fikk klem på scenen

Midt i låten «Children» dukket Gabriella opp sammen med tre andre barn.

Etter opptredenen fikk alle fire både high five og en klem fra 22-åringen.

– Godt jobbet dere! ropte han etter dem da de gikk ned fra scenen.

Alle steder Bieber opptrer, har han med seg åtte unge, lokale dansere. De blir valgt ut på grunnlag av videoer de sender inn.

Etter konsertslutt var hun en vært lykkelig 11-åring.

– Det var helt fantastisk å være på scenen med ham. Før vi gikk ut kriblet det skikkelig i magen, og jeg var litt redd for å glemme koreografien.

– Men det var så sykt gøy og koselig. Jeg fikk til og med en klem! Jeg skal aldri vaske hendene mine etter dette, ler hun.

Sendte inn video

Gabriella fikk vite om muligheten tirsdag i forrige uke. Så ble det noen dager med øving før de la ut video på YouTube. Fristen var mandag. dagen etter, tirsdag, fikk 11-åringen vite at hun var en av de heldige.

– Jeg hylte kjempehøyt! sier Gabriella som har danset siden hun var seks år. Hun har vært belieber siden første gang hun hørte om Justin Bieber.

– Jeg elsker låtene hans. Og så får jeg lov å danse med ham og hans faste dansere! Det er som en drøm at jeg får lov å møte ham.

Mamma: - Uvirkelig

Mamma Line er like entusiastisk som datteren: - Det er helt uvirkelig at hun skal på scenen med Justin Bieber. Tror ikke det har gått opp for noen av oss ennå, ler hun.

– Men dette kommer til å bli en kjempeopplevelse og jeg er en veldig stolt mamma i dag.

For å få være en av de heldige åtte som skal på scenen med Bieber måtte Gabriella sende inn en video av seg selv som danser en koreografi laget av en av Biebers dansere:

Det er ikke bare Gabriella som er stor fan av Justin Bieber: Allerede klokken fire på morgenen hadde de første stilt seg i kø for å få de beste plassene.

Kjørte i seks timer for å se Bieber

Lidia Joanna Polansk fikk pappa Slawomir til å kjøre seg de seks timene fra Voss til Fornebu for å oppleve Justin Bieber. Lørdag bærer det hjem igjen.

Alle er ikke så heldige som Gabriella, men Lidia Joanna Polansk (12) er godt fornøyd med å få med seg Bieber-konserten

– Det blir helt fantastisk å se Justin i virkeligheten, ikke på en skjerm, at han faktisk er der fremme på scenen, sier en svært energisk Lidia til Aftenposten.

Sammen med pappa Slawomir har hun kjørt bil i seks timer fra Voss for å rekke frem til kveldens konsert.

– Jeg har vært fan så lenge jeg kan huske! Jeg måtte overtale pappa om at vi måtte kjøre tidlig nok for å være sikker på å være her tidsnok. Jeg ba hele tiden om at vi måtte kjøre fortere!

Det resulterte i tre timer i kø - men det var en opplevelse i seg selv. Iallfall for datteren.

– Hun er kanskje litt for fan, humrer pappa: - Jeg er en snill og hyggelig pappa. Jeg tror det blir en spennende konsert.

De to har reist til Oslo kun for konserten, og lørdag morgen bærer det hjem, igjen. Seks nye timer med nye, gode minner.