Politiet leter etter fornærmet og flere mistenkte etter voldsepisode i Oslo

Politiet leter etter flere personer som hoppet ut av to biler og banket opp tre personer på Hasle i Oslo. De prøver også å få kontakt med en av de fornærmede.

  • NTB

Politiet fikk melding om hendelsen like før halv sju søndag kveld.

– Vi fikk veldig mange meldinger om at flere personer hadde ankommet i bil og hoppet ut og gått løs på tre personer i Grenseveien nedenfor Hasle torg, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge vitner skal det ha blitt vist fram en machete. Pedersen sier at gjerningspersonene forsvant relativt raskt fra stedet i bilene sine.

– En av de fornærmede gikk fra stedet til fots. Han ble beskrevet som blodig i ansiktet. Vi har ikke klart å komme i kontakt med ham, sier Pedersen rundt klokka 20.30.

Han sier at de ønsker å finne vedkommende, primært for å sjekke om han er alvorlig skadd.

De to fornærmede som var igjen, en gutt på 15 år og en mann i begynnelsen av 20-årene, ble kjørt til legevakten for sjekk.

– De var ikke blitt påført skader med våpen, men de skal ha fått seg en god trøkk med slag og spark, sier Pedersen.

Politiet har avsluttet de aktive søkene etter gjerningspersonene, og saken har gått over i en etterforskningsfase. Blant annet sjekker de videoovervåking i området.

– Vi vet ikke om dette har en foranledning eller om det er blind vold. Per nå så har jeg ikke noe konkret som peker i den ene eller den andre retningen, sier Pedersen.