Oslo

Grått og vått Bruce Springsteen-vær

Bruce Springsteen klarer sikkert å få 35.000 på Ullevaal til å holde varmen, men det kan være smart å ta med regntøy.

Mørke skyer over Oslo. De kan finne på å slippe fra seg fuktighet over Bruce Springsteen og alle de andre på Ullevaal på onsdag. Foto: Monica Strømdahl

  • Stein Erik Kirkebøen

Det blir neppe noe problem å holde varmen når Bruce Springsteen (til v.), Little Steven og resten av gjengen drar i gang på Ullevaal. Det kan bli verre å holde seg tørr. Foto: LUCAS JACKSON / X90066

Som vanlig (!) er vi inne i en ustabil værtype. Det betyr at det er ikke så lett å si hva som treffer oss om en time eller et døgn.

– Nei, men i øyeblikket ser det ut til at sjansen for at det blir noen regnbyger onsdag kveld ganske stor. De som skal på Ullevaal og oppleve Bruce Springsteen bør nok ta med seg regntøy for sikkerhets skyld, sier statsmeteorolg Espen Biseth Granan.

  • Enten du skal på Ullevaal eller ei, her kan du lese anmeldelser av alle platene til The Boss.

Temperaturen blir ikke så verst, oppunder 20 grader, og med tilførsel av Springsteen-energi burde det gå greit å holde varmen i gråværet. For noen glimt av sol blir det neppe.

Våtere på torsdag

I dagene fremover kan det være smart å ha gummistøvler i høy beredskap. Foto: Bjørge, Stein

Og det er bare begynnelsen. Torsdag blir verre.

– Da blir det nedbør store deler av dagen, mest på ettermiddagen og kvelden. Siden varmt regn er ganske sjeldent på våre breddegrader,
så blir det nok kjøligere, beklager Biseth Granan.

Etter en liten pause på fredag morgen/formiddag blir det mer av det samme fredag kveld og lørdag. Det blir nedbør og blir ikke det vi forbinder med sommertemperaturer.

– Nei, men så synes jeg at jeg skimter lys i tunnelen, sier Biseth Granan. Han er ganske sikker på at det ikke er en bil som kommer imot.

– Det begynner å bli langt frem, men det ser ut til at være kan stabilisere seg noe på søndag og utover i uken. Da ser det ut til at vi slipper nedbør. Det ser også ut til at temperaturen stiger noe, selv om det ikke blir så veldig sommervarmt.

Les mer om

  1. Bruce Springsteen
  2. Vær